Marko Đurić traži sankcije protiv Prištine

Ostavite komentar


  1. Kad se kaze iz beograda kosovo je dio srbije ok prihvatam. Ali da se vratimo u stvarnost i realnost. Imaju parlament policiju vojsku imaju granice na kosovu zivi 90% albanaca itd . Koje kanzelarije je on direktor a nemoze uci bez dozvole albanaca. Samo gurate narod na kosovu u jos goru poziciju nego sto jeste.

    1. Upravo tako.Gde je kancelarija ovog coveka?Isto tako i ja bih mogao biti direktor te kancelarije.Jedina razlika bi bila u tome sto bih ja bolje i efikasnije obavljao taj posao.Ali problem je u tome sto ja nisam iz sns-a a sns-u nisu potrebni normalni ljudi.Sns-u su potrebni ovakvi poput Djurica.

  2. On kao u svaku republiku bifse Yu treba da mu je jasno dat zakoni svake republike moraju de postovat

  3. Šta ga tupite više proglasite Kosovo okupiranom teritorijom, ali neće mora neko da trči u američku ambasadu i ljubi zadnjice, ovaj je direktor za maglu i prašinu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.