Marko Đurić u Njujorku: Tražimo da povuku rezoluciju o Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Mislim da će te ubediti predstavnike svih zemalja koje su za rezoluciju, da se predomuske, izvine i usvoje novu rezoluciju u kojoj će osuditi žrtve iz Srebrenice, a Vučića proglasiti za, ne znam, nešto veliko, najveće…

  2. Dokle ce vise da nas brukaju ? SRAMOTA ME OD SEBE I SVETA !! ZAR JE JOS AMBASADOR OVAJ STO SE ZBUNIO U TAPSANJU VOLJENOM!

  3. Da ste to prihvatili I osudili taj,,stravicni zlocin,,nebi trebala ova rezolucija,na zalost danas 29 godina od genocida u Srbiji I rs sve vise ima murala,ratnog zlocinca Mladica.

  4. Samo traži ti đuro-grenel. Ostaviše tvog ljubimca sam u SAD, dok ti se šetaš po svetu.

  5. Svi su pravili zločine a samo vi niste posjetiteljice!!! Za mene je zločin svako ko se nedužan likvidira a valjda se definicija genocida zna. Uzgred se zna ko je kriv za rat u Bosni i Hrvatskoj. Avnojevske granice su svetinja za vas a sve ostalo nije važno,kao da pre života nije bilo. Sa kojim zločinom ste se vi suočili ili Hrvati koji su proterali za par dana 250 hiljada Srba. E to je po definiciji genocid i etničko čišćenje. Malo edukovanja ne bi škodilo.

  6. Formiran je stab za brigu i razocaravanje?! To je jedini logican potez, vidi se iz aviona.

  7. A možete vi da vratite u żive duše one ljude poput dece,žene,starce itd koje ste gi ubili za jedan dan više od 8hiljada.Kamo vas nije sramota nimalo poštovanje prema žrtvama genocida.Treba da se plašite boga!!

  8. Kakva je poruka iz Beograda, kada je na zidovima osuđenik za zločin u Srebrenici i kada Aidu kažnjavate zatvorom zbog protesta protiv toga, šta onda očekivati od Međunarodne zajednice i UN …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.