Đurić sa Boreljom: Srbija će do 2027. godine izvršiti sve „teške reforme“ za ulazak u EU

Ostavite komentar


  1. djuricu dokle lazi i samo lazi od citave evrope smo ispred albanije i makedonije zapad je napravio distrikt od srbije jer je srbija praonica novca zalosno ja ostario cekajuci da se nesto promeni na bolje a ono sve gore i gore

  2. Verujem,ali samo kad bi vama na vlasti to odgovaralo. Posto vam sigurno ne odgovara od toga nema ništa.

  3. Čini mi se da ostalim zemlhama ulazak u EU nije ovoliko trajao kao nama.

  4. Ivan Stambolić je ubijen avgusta 2000. Đurić izjavljuje da je Srbija na evropskom putu 27 godina i da napori Srbije trebaju da budu valorizovani priznanjem EU 2027. Ko je ovde lud a ko zbunjen?

  5. markos
    17. jul 2024. u 15.47

    djuricu dokle lazi i samo lazi od citave evrope smo ispred albanije i makedonije zapad je napravio distrikt od srbije jer je srbija praonica novca zalosno ja ostario cekajuci da se nesto promeni na bolje a ono sve gore i gore

    Dragi Markose, tako ce biti sve dok Srbijom budu „vladali Srbi“ !

  6. Đurićev rad i posvećenost su za svaku pohvalu. Sastanak sa Boreljom je pokazao koliko je važan za našu spoljnu politiku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.