Marko Jakšić (Otadžbina): Vučić prihvatio plan koji je gori od Ahtisarijevog

Ostavite komentar


  1. Interesuje me kakav su plan „žuti“ imali za Kosovo? U njihovo vreme priznata nezavisnost!

  2. narod toliko siromasan i dok pricaju najveci skok u buducnost i ekonomski napredak ne postoji starosna penzija, socijalna je nedostojanstvena, narod se bavi kriminalom, uzgaja marihuanu , svuda ali svuda uzima mito od zdravstva pa dalje a oni pricaju Srbija sve bolja , Srbi na kosovu izdati totalno , sve pusteno Kurtiju da uradi a mi se obavijamo u zastave

  3. Glupost se plaća. Ništa niste naučili od sudbine Srba u Hrvatskoj, nakon odbijanja 4 Z plana.Ahtisari vam nije bio dobar. Svaka nova ponuda je sve gora za one koji ništa nisu u stanju da nauče.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.