Marko Jakšić: Počela demontaža poslednjih tragova Srbije na Kosovu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. sa izgradnjom zida prema Kosovu. Kao Izrael prema Palestini.

  2. Što se ne oglase zagovornici nezavisnosti Kosova da pozdrave politiku Vlade Srbije i našeg predsednika?

  3. Englezi bi kazali „You’ve asked for it“.Trebali ste da svoju sudbinu uzmete u svoje ruke jer se niko osim vas najpredanije ne bi borio za vasa prava od vas.I da prevedem englesku izreku“Sami ste to trazili“ a ja cu pojasniti to ste i dobili.

  4. Aleksandar Vucic preCednik Srbije izdao Kosovo i Metohiju zarad vlasti. To je cinjenica i narod Srbije i istorija ti nece zaboraviti izdajnice.

  5. jaksicu zali se tvome predsedniku vucicu i patrijarhu porfiriju jer predsednik zna sta sledi dalje na kosovu skolstvo i zdravstvo

  6. Marko Jakšić, pravnik i aktivista iz severnog dela Kosovske Mitrovice sa kvalifikacijama koe ima trebalo da zna da demontaza je nastala jos 1999 ali, korrupcijom nekih posleratnih komandanata na teritoriji Kosova ubaceni su neke djavolske seme s`namjerom da proniknu ponovo institucije drzave Srbije modela 2006 na Kosovu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.