Marković: Nek SPS izađe samostalno na lokalne izbore ako može

Šta je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine Jagodina rekao o koaliciji sa socijalistima

Ostavite komentar


  1. Sps je najveće zlo za Jedinstvenu Srbiju . Na lokalu gaze koalicione partnere i oduzimaju sve za sebe i veći problem imaju odbori sa njima nego sam naprednjacima koji su čak i korektni.

  2. Nikad SPS i nije trebo ulaziti u koaliciju sa palmom. SPS je poceo propadati sa radikalima i julom, a nestace sa sns i palmom.

  3. U Vojvodini SPS je završio svoje. Svi beže i traže uhlebljenje ili u drugim strankama ili se odriču svog članastva. Panika u parku novca….koga je sve manje! Ne mogu da isisavaju iz Srbijagas-a pa sada isisavaju iz Novi Sad Gas-a….

  4. Zbog ovih šlepadžija sam i presto da glasam za SPS. Oni sve kao sa nama a iza leđa nam…

  5. SPS pred raspadom. Dačić nije ni svestan šta mu se dešava sa članstvom. Vučić ga ponižava, a on tone sve dublje.

  6. ja ću da glasam za „bunga-vungu“! oni su naaajozbiljniji u novoaprilskom cirkusu „kvaka22“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.