Marković Palma: Mene i Dačića nisu zvali u Narodni pokret, ali mi smo spremni za učešće

Ostavite komentar


  1. Palmaje spreman na sve i nije bitno šta samo da se lova okreće, a Dačić onje tek posebna priča !(!!!!

  2. Ово је приручник за политичаре почетнике, како се хвата прави воз за наставак доброг живота, привилегија и (у конкретном случају) бунга-бунга журки. Зависност од дроге се може (мада врло тешко) замазати, али од политике. Нема шансе. Најгора и највећа зависност. Све их треба на поља, мотику у руке, па да виде шта је рад и неизвесност.

  3. A kad ste van nekog imaginarnog pokreta, onda ne radite za državu i narod? Ima li vaša partija članstvo, jeste li uopšte pokretali u partiji pitanje učešća u pokretu? Izgleda da ste samo vi i Dačić personalno spremni za uskakanje u Vučićevu klopku.

  4. Bolje narodni pokret nego marica.Uvek je lako raditi sa ljudima koji leze u fioci za razna krivicna dela

  5. Cista glupost sa Narodnim pokretom,juce sam bio grokodil a od sutra cu biti jagnje.

  6. Sta bre ovaj oce pa ti si bre kombi stranka prvi si za hapsenje kad ovi odu

  7. Što se grbavo rodi vreme ne ispravi ovo će biti pokret ale i vrane, neko će stisnuti gas na propast što je nažalost dobro jer bez totalne propasti a djavo dolazi po svoje ovaj sunovrat neće stati. Biće čupavo kad proradi evropska demokratska batina više masu neće moći da radi mej strim bilo koji počeće umesto mozga stomak da im radi

  8. Pa valjda je dosta bilo vašeg i ivicinog cinizma,političarenja.Trebalo je odavno da odete u političku penziju sa svih pet članova stranke koju imate.Ivica je odavno izgubio obraz i politički legimitet i treba da se stidite što se samonamećete!Ako u opšte imate obraza svi zajedno..

  9. Sve dok, ti, Dacic i Vucic (crveno-crna koalicija) predstavljate nesto u politici, od Srbije nema nista. Sto vas pre narod otera, tim pre cemo progledati.

  10. Bunga – Bunga – Palma : Dama koja se nudi sama nije nikakva dama !

  11. Svuda ce Palma sa Dacicem i SPS i sve u ime novca i Vucic drzave. Ako treba u pokret, u pokret i nije iskljucen svaki okret. Prvo izjavljuju da om je delatnost u ime naroda, a sada preskacu u ime države, a da nema ni maeoda ni drzavotvorne drzave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.