Marković: Vučić u UN održao lekciju za mir i poštovanje međunarodnog prava

Ostavite komentar


  1. Vučić održao lekciju o miru, hahaha!? Jel to onaj mirotvorac što je u međunarodno priznatoj republici Hrvatskoj držao mitinge i huškao Srbe na rat . Jel’ to onaj što kaže sto Muslimana za jednog srbina .

  2. „Srbija je zemlja slobode i pravde“, jel’ ?

    Sem toga, Međunarodno Pravo NIJE samo prazna reč – suverenitet i nepovredivost granica ima primat, ali samo dok ne dođe do masovnih i teških povreda prava nacionalnih manjina, i masovnog ugnjetavanja na etničkoj osnovi.

    Zato niko ne priznaje Kataloniju, ali masa priznaje Kosovo. To je naravno tabu u naprednoj nacionalsocijalističkoj propagandi Srbije.

    Jer su oni ti koji su sve to počinili i danas odbijaju svaku odgovornost. Rezolucija o Srebrenici je izričito naglasila individualnu odgovornost i za negiranje, a Vučić, koji je doslovce nedelju dana pre njenog donošenja negirao u Den Hagu potvrđen čin genocida, je baš zato i pravio celu dramu i IZMISLIO KOLEKTIVNU ODGOVORNOST, … jer se on plaši potezanja NJEGOVE LIČNE odgovornosti. Za koju itekako ima osnova, bar u smislu širenja strahova, mržnje, podsticanja i huškanja, njegova omiljena disciplina, to je jedino što ume.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.