Marković pokazao modrice kao pozdrav od Vučića

Ostavite komentar


  1. Zar iko normalan misli da u 21 veku, tehnoloskom vremenu, vremenu velikih pronalazaka na veliko zadovoljstvo vecine covecanstva neko razmislja o nekakvom buntu i nesto se inati, toboze on je ugnjetavan i pametan od strane nekih glupih i neskolovanih ljudi?? To ne pije vodu dragi gradjani ali vodu pije da ce 90% Srbije sutra zaokruziti AV na izborima, trudio se neko za bojkot ili ne. Manjina ne mzoe da vlada, niti se manjina bilo gde ista pita. Ko vas je lagao da bilo gde u svetu manjina moze da postavlja uslove, kako vas bre nije sramota? Nikada vlast videti necete i neka nam je srecna ova nasa Srbija, gde svi imamo da krkamo, imamo mobilne i kompjutere, internet neograniceni…sta nam vre treba vise, ne menjam ovo ni za 1000e mesecno a vi kukajte. Vazno je da mene razume 90% Srbije i da smo svi zadovoljni a vi kukajte i dobijajte batine koliko hocete! I treba da se dobiju batine, pa nije predsednistvo tvoje radno mesto nego predsednika. Idi svojoj kuci pa preskaci i uskaci ali ovde svaki gradjanin opravdava devetanje nekulturne i bahate manjine. Zivela napredna Srbija i kome se ne svidja neka uzme pasos i tutanj.

    1. Е мој Кркане,ти само показујеш на шта је Србија спала,главни мото вам је “уе насе и подасе“,теби је довољно да имаш да кркаш,тв и мобилни и да гледаш АВ на телевизији и имитацију власти и живота, испирање мозга о златном добу у Србији.само ти искључи мозак и упали Пинк тв.

    2. Hajde da padne jedna opklada. Da li je ovaj manifest od komentara pisao Krlo ili Djuka?

    3. Ja se recimo sa necim ne slazem ali se slazem da nisam gladna, imam telefon od 800e, letujem,zimujem, radim za nekih 58.000 din mesecno. Mislim da je stanje u Srbiji ok, da li moze bolje…pa naravno da moze, ali ne sa prethodnom vlascu, svi znamo zbog cega. Neka se pojavi neko nov, ko nema ama bas nikakve veze sa prethodnom i sadsnjom vlascu, neko neokaljan bez putera, i ja cu glasati, setati, bacati t.papir i ostalo.

      1. Eto ja imam dva stana koja nisam dobio od roditelja, niti mi ih je neko poklonio, nego sam ih sam zaradio za vreme svih prethodnih loših vlasti, ne baveći se pri tome politikom. Hrana, telefoni, ljetovanja, zimovanja i školovanje čerke su najnormalnije stvar i opet tvrdim da gore vlasti nije bilo u zadnjih 30 godina, a ovakvu diktaturu imaju u Evropi još samo u Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

        1. Ili da to slikovito prikažemo ovako: svaki neprijatelj Srbije, a zahvaljujući činjenici da su je poslednjih 40 godina vodili umni ljudi, moralne vertikale, sve altruista do altruiste, ima ih itekako mnogo – poslednjih 7 godina, nije morao prstom da mrdne, već samo da uzme kokice, zavali se u fotelju i gleda kako Srbiju i Srbe temeljito, domaćinski, uništavaju i unazađuju, isti oni koji se u nju kunu…
          Nikad gore bilo nije…
          Nikad..

        2. Ja nisam baš toliko zaradio, ali nisam ni daleko, dok smo porodično daleko više zaradili. Ja mislim da je ova vlast daleko bolja od vlasti DOS. To ne znači da je ova dobra, ali je prošla bila katastrofa. Još ako stavimo očekivanja u odnosu na ono što smo dobili, to je nemerljivo. Za ovu opoziciju nikad ne nih ponovo šetao, a mladost sam proveo na ulici. Ali za neke nove možda i bih.

    4. Krkane, razmisli. Svaki vid bahatosti neminovno vodi u propast. To sto su ovi pioniri maleni takodje glupi i bezobrazni pa preskaču ogradu i zasluženo dobijaju po tintari, ne opravdava samouverenost s kojom se davi svako ko se ne slaže s premudrim ti firerom. Pročitaj malo istoriju, videćeš kako završavaju diktatori. Od Tarkvinija Oholog i Cezara do Musolinija i Miloševića. Sve ih je narod obožavao dok nije prestao da ih obožava. Pa sad ti vidi šta ćeš kad dodje taj neumitni kraj.

  2. Gospodine ,,krkajte “ vi u 21 Veku vas sendvic a nas pustite da od ove drzave u kojoj je stanje gore noge ta vreme Milosevica da napravimo civilizovano demokratsko drustvo .Vi znatenza onu staru nicija nije do zore gorela tako da prijatno vam KRKANJE sendvica.

  3. Demokrate su imale šansu da Srbiju za veoma kratko vreme dovedu u red ali su odabrali da pljačkaju državna preduzeća,gradjane Srbije, da ne rešavaju pitanje KiM… još mnogo loših stvari su priredili srpskom narodu i srpskoj državi. Zato sada ovi kradikali kupuju glasove za sendviče a verujem da većina njih glasa i za dz. Uživajte u plodovima vaše dvanaestogodišnje vladavine

  4. Nije mi jasno samo jedno: zbog čega je Marković došao u sukob sa obezbeđenjem? Naime, ako ulazim u banku sa kapom na glavi ili naočarima na očima obezbeđenje zahteva da isto uklonim. Ako ulazim u kratkim pantalonama ili japankama obezbeđenje me ne pušta. Šta li je to uradio Marković pa pokazuje modrice, pitanje je sada?

  5. Dobro ste i prošli, kako je moglo biti od zagovornika „sto za jednog“!

  6. …ima plemenitih ljudi na tom protestu čije su i misli za dobrobit ove zemlje isto takve – Gandijevske ali ima i onih večitih nevoljnika koji svoje frustracije ispoljavaju na ulici pod plaštom političkog nezadovoljsta i samo njima slični mogu ih podržati.

  7. Videli priliku da se preko „pregovora“ nametnu i klepe na obe strane ako mogu. Ne budimo naivni.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.