Dragan Marković Palma: Radetu Basti dat rok da podnese ostavku

Ostavite komentar


  1. Betoven iz moravski plićak kadrira niz sokak, bunga bunga .

  2. Palma je mudar čovek. Zna da mu je Basta najbolji ali u politici kao i u životu trnovit je put do zvezda.
    Posle tame dolazi svitanje.
    Da se država oslobodi uticaja Vučića, pohapsi Vulina i Selakovića, da se uredi REM za početak. Sve je teško dok ne postane lako.

  3. „U svakoj državi na svetu ako se neki ministar ne slaže sa državnom politikom koju sprovodi Vlada čije je član, taj podnosi ostavku…“

    Greška. U svakoj drzavi ciji ministar javno kaze da Vlada ne sprovodi ono sto je u interesu zemlje (namerno otaljavanje pristupa u EU, neuvodjenje sankcija Rusiji jer u protivnom gradjani trpe posledice i ekonomske i politicke…), ta vlast treba da padne i podnese kolektivnu ostavku. Ne radite svoj posao, Rusija je samo jedna od stranih drzava i nije nam u interesu da se pravimo blesavi.

  4. Šetnje gospodina Baste od Subotice do Vranja, uvek ga je čekalo rukovodeće zapaolenje u okviru „BUNGA BUNGA SEKTE – JS“. Građani srbije niste zaslužili ništa bolje osim Dno Dna i valjanje u blatu.

  5. jel to onaj čiko koji govori o poštenju čiji su bageri radili 25 sati od 24 moguća u danu bez prestanka?.E baš je dobrica.Brine za državu nema šta.Junačino Bunga Lunga provoda.

  6. Ulice u Paraliji nema ,nema više ni kancelarije Palmine stranke u Paraliji.Najuren je iz Paralije i osramocen od strane stanovnika Paralije,Korinosa i Katerine.

  7. U vladi Srbije nema pismenih i poštenih, sve kupljene diplome privatnih fakulteta i naših i stranih, sve je to isto. Ali apsurd je što totalno nepismeni Palma smenjuje ministra.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.