Marković: Radikali i demokrate nestaju, a mi se još držimo

Procenjuje se da je Socijalistička partija Srbije u odnosu na 2014. izgubila polovinu biračkog tela

Ostavite komentar


    1. Dacicevom SPS i Palmi iz Jagodine (zvanom Kodzak) nedostaje jos samo Seselj, pa da ovo drustvo izgleda kao hajducka druzina. Raniji DS Borisa Tadica je iz klinicke smrti izvukao kameleona Dacu i sada se to svima gadno sveti. Srbija – je SPS, tvrdi Dacic, koja ce zajedno sa ovakvima poput Dace, potonuti u zivo blato u kome se vec nalazi godinama.

  1. Sve „nova lica“ – od pre 30-ak godina ! Čudi me da gube glasače !

  2. Tacno Markovicu. Prave vednosti se prepoznaju. Ceca, Jorgovanka, Dragica, ti, Aca Lukas, Zvezdan Terzic, Milomir Maric, Delije, Dragan Vucicevic. To drustvo koje ste nam ti i Dusan Bajatovic stvorili ce biti raj i za vasu i nasu decu. Bitno je (kao sto kazes) da vise na politickoj sceni nema Dragoljuba Micunovica. Taj problem ste ti i tvoji vajni glasaci resili. Sledeci zadatak? Zastita lika i dela Dr. Sinise Malog. Samo napred!

  3. Pitam se da li srpski narod kapira da ih je Socijalistička partija Srbije odvela u rat, zauvek oznacila kao genocidni narod koji ne pripada medju civilizovane Evropljane, i dovela do ratne odštete koja tek sledi?

  4. Vi preživeli , ali drźava neće… Samo vi uživajte, dok traje..Posle, kud koji mili moji..

  5. Nije mi jasno kako pametni ljudi kao Predrag Marković ulaze u partiju kojoj je Dačić šef.

  6. Glasati za SPS to je isto kao da ste glasali za one ZBOG kojih su nas bombardovali i uveli nam sangcije,a glasati za Vucica isto je kao da ste glasali za SILEDZISTVO kao pozeljan model ponasanja.

  7. Broj glasača za Đilasa potiče baš iz redova DS, oni su u očaju da se pobedi Vučić imali nadu da se taj broj glasova uveća. U suštini su apstinenti učinili Vučiću veliki ustupak. Vučić je pobedio u suštini sa nešto više od 22% ukupnog biračkog tela, da su se ćutači uključili sa bar 20 svog ćutačkog teal slika glasanja bi bila sasvim drugačija, išlo bi se u drugi krug, a tada bi šansa na strani Đilasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.