Marku Đuriću ipak dozvoljen ostanak na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Kad se tako ophode prema direktoru Kancelarije za KiM, koji ima urednu dokumentaciju za posetu, šta da kaže običan narod. Nečuveno!

  2. Albancima sa kosova su data sva prava jednakosti u Srbiji , a oni ukidaju i slobodi kretanja visokom predstavniku naše države.

  3. Ovaj sramni pokusaj hapsenja Marka Djurica je za svaku osudu, takovo ponasanje kosovske policije je nedopustivo!

  4. Ni po kom osnovu nisi imali pravo da ga zadrzavaju! Kosovo je srpsko, a ne albansko! Marko je dosao na svoju teritoriju, a ne na tudju!

  5. Sramno je šta rade pokušavaju na sve moguće načine da izazovu incident ,kosovska policija je totalno nekorektno postupila.

  6. Naravno da moze da ostane jer ima dozvolu. Ovo je samo jos jedna provokacija od strane kosovskih Albanaca.

  7. Ranko: Još je jednom Priština pokazala da je ne interesuju dogovori iz Brisela i da oni vode svoju politiku. Dok kod Brisel ovo bude mirno posmatrao , oni će se ovako i dalje ponašati.

  8. Ko je taj ko može zabraniti Đuriću ili bilo kom državljaninu Srbije da se slobodno kreće po celoj teritoriji naše zemlje, a svima je dobro poznato da je Kosovo satavni deo Srbije.

  9. Građani Gračanice su bili uz Đurića isto kao što je on uvek uz njih, ponovo je na delu bilo zajedništvo i sloga srpskog naroda. Svojim prisustvom sprečili su ovaj sramni pokušaj kosovske policije da uhapsi i protera Đurća.

  10. On je neko zbog koga nas narod na KiM ima cemu da se nada. Veliki covek, onaj koji bodri i motivise!

  11. Ima li nešto što dogvooreno i zapisano Priština poštuje, ovako ne ide, kao razbojnicu su, ništa za njih nije sveto, ni ljudska prava, ni sporazumi, ni lepa reč.

  12. Nekada u srednjem veku banditi su sačekivali putnike na drumovima, pljačkali, kidnapovali i ubijali, izgleda da je Priština još u srednjem veku.

  13. Iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju su za Radio Kim rekli da je policija zaustavila Đurića jer je navodno prekršio protokol kojim je bilo predviđeno da Kosovo napusti danas tokom pre podneva.Đurićevi saradnici tvrde da je istim protokolom predviđeno da Đurić boravi na Kosovu do sutra ujutru.Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući Srbiju iz teške krize.

  14. Dajte molim vas pa nemaju oni pravo da svojom vestackom policijom zaustavljaju nase ljude koji tamo idu da bi pomogli svojim sunarodnicima u muci.

  15. Sramotno je kakvim se sve pritiscima koriste samo ne bi li nas isprovocirali. Neće to baš tako proći

  16. Naravno da mu je dozvoljen ostanak, kada su Srbi stali uz njega. Svaka im cast za to. Jos jednom smo pokazali svima sta znaci sloga i zajednica.

  17. Sraman događaj na Srpskom kosovu a još sramnije je to što međunarodne institucije i javnost ostaju nemi na ovo neviđeno nasilje kosovske policije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.