Marsenić: Ako opozicija ne izađe na izbore to neće biti bojkot, već aktivan otpor

Ostavite komentar


  1. Koji političar i koja politika!!?? Možda će Vam anglosaksonci pomoći da dođete na vlast. Sramota me je što sam nekada učestvovao u politici DSS.

  2. Postoje odredjena pravila i zakoni vezani za izbore, nemoguce je da se kradu glasovi ili sta vec, pustite ljude da rade svoj posao.

  3. Ako cemo iskreno, kampanji SNS treba skinuti kapu, vredni i odani svojoj stranci, ne razumem zasto je uporno problem kampanja SNS.

  4. Ko je dao pravo Opoziciji da postavljaju bilo kakve uslove? Da je uradio to neko drugi bio bi problem, a oni mogu, ne moze tako.

  5. Ja ne verujem u ovu priču oko bojkota. Nema ništa od toga. Ipak je njima zinulo za odborničku platu.

  6. Aktivan otpor je sve sto oni zele da naprave, bitno je samo suprostaviti se nekome, a nije im bitan interes gradjana, dobrobit zemlje i naroda, sramota.

  7. Odluku o tome da li će se bojkotovali izbori neće doneti ni Jovanović,ni rukovodstvo novog DSSa,ni koalicija NADA nego lično Đilas

  8. Vlast ce odluciti ono sto je najbolje za svoju zemlju i svoj narod, pa bilo to ili prihvatanje ili ne prihvatanje uslova.

  9. Svakom ko pod ovakvim uslovima izadje na izbore,narod nije ni na “kraj pameti”,već želja da se primakne kasi i fotelji.Posle ovih agresivnih nastupa RioTinta ,svi,ceo narod treba da ih pritisne,smakne a RT otera najagresivnije moguće.Kakvi izbori,ovde je pitanje opstanka nas i Srbije!Izbori su gotovi,a i oni zato sto su birajući narod ili Rio Tinto,izabrali ovo drugo!

  10. Opozicija pod sloganom Radnički pokret Josip Broz Tito. Gradonacelnik Milorad Miskovic. Cilj – niko podstanar, svi u stanovima u vlasnistvu grada Beograda. Cilj br 2 -niko ne sme biti sam u bolesti. Cilj br 3 – niko ne sme biti beskucnik, niti gladan.

  11. Koštuničin mali,videli smo sta je uradila njihova stranka dok je bila na vlasti,unistili zemlju

  12. Nikako na izbore samo ulica može smeniti malog Putina i njegove satelite

  13. Mora zajedno s narodom aktivan bojkot tako da oni koji odluce da prodaju opoziciju i izadju na izbore ostanu debelo ispod crte

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 9

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.