Marsenić (Novi DSS): Nema razloga za izlazak na izbore ukoliko se ponovi 17. decembar

Ostavite komentar


  1. Ne idem vise na glasanje. Neka se prevaranti sami biraju sa njihovim RIK-ovima, policajcima, tuziocima i sudijama. Ovde vaze samo kuka i motika.

  2. Tako je, insistirajte na izbornim uslovima i ne pravite nikakve kompromise.

  3. Ako niste zadovoljni uslovima bojkotujte.

    Ako ni građani nisu zadovoljni uslovima, pridružiće se bojkotu, a Srbija nije Kosovo* pa da se vlast pravi sa 3% glasova.

    Ali, ako vam se građani ne pridruže u bojkotu, onda je sve regularno i gubite pravo da osporavate rezultate izbora.

    Prosta stvar, zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.