Marsenić (Novi DSS): Srbija treba da proglasi okupaciju Kosova

Ostavite komentar


  1. Gde si 1999, gde si bio 2004, 2008 moj novi DSS po cemu ste novi, sto nisi trazio 2010 godine da se oroglasi okupacija. Mnogo zasto. Mozda niste bili informisani ili Vam je sad dosla informacija.

  2. Iskreno me interesuje šta je sprečavalo DSS da onomad proglasi okupaciju. Pa su sada u opoziciji pokupili svu mudrost.

  3. Ako proglasimo okupaciju, koga ćemo proglasiti okupatorom? Ako je to SAD, UK, Francuska itd, kakva će biti naša politika prema okupatorskim zemljama? Da li ćete nastaviti da idete na proslavu 4. Jula u ambasadu SAD u Beogradu? Koštunica, Tadić, Nikolić, Vučić, patrijarsi, svi su išli da okupatoru čestitaju praznik. Ovo nažalost govori o nemoći naše političke kaste koja parazitira i urušava državu. Uostalom, okupator je i dosad postavljao na vlast, kad proceni da je vreme, 1988, 2000, 2012.

  4. Okupaciju je trebalo proglasiti 2004 ali je tadašnja vlast donela odluku da je ipak bolje da se Srbi odsele

  5. Srbija nikada nece proglasiti to sto Kurti i opozicija zeli! Shvatite, KiM je deo nase zemlje i uvek bice!

  6. Kako si ti psmetan a sto to nisu uradili stari dosovci kad je priznato kosovo ti bi da tudja deca ginu aj vi stari dosovci cutite pogledajte se u ogledslo

  7. Srbija samo želi miran put rešavanja problema pitanja Kosova i Metohije. Ako to ne bude moguće,moraće narod da zaštiti na neki drugi način.

  8. Ti bi covece sa ratujes tudjom decom….?! Mani se proslosti… GLEDAJ U BUDUCNOST, zbog nacionalizma SMO SVE IZGUBILI… a najvise razum i dusu!

  9. Kosovo je okupirana teritorija .Vucic kaze da nece proglasiti okupaciju jer time daje legalitet da su siptari strana drzava a on to ne priznaje kao i svaki Srbin. Ako je to tako onda u svakoj zemlji na svetu kad se pojave naoruzani ljudi grupe ili paravojne jedinice drzava salje policiju i vojsku da ih razoruza ili unisti. A sta je Srbija uradila pa nista osim sto je lepo izmanioulisala saopstenjem. NATO nije uradio svoj deo jos ih pomaze i samo to je dovoljno da se proglasi okupacija jer nato je takodje okupator.. Trazice ponovo povratak vojske krajem godine bice isto kao sto je saopstio da ce doneti odluku u odlasku u Kazanj na zasedanje BRIKSa oko 10 septembra i evo prodje deset dana i dalje cuti..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.