Maršićanin: Besmislice Tadića

Ostavite komentar


  1. Bravo Marsi. Svaka ti ko u Njegosa.Opozicija je samo
    ako nece u EU. Nova teorija politike i drustva.

  2. Podpredsednik DSS, g-din D.Marsicanin je zaboravio dodati poznatu
    "patriotsku" pesmu svog bivseg shefa Vojislava Kostunice " I posle Milosevica -Kostunica". Milosevicev djavolji segrt Dacic je ovde samo kolateralna steta.

  3. Svrake su popile mozak samo onima koji ikad vise u zivotu glasaju za DSS, ljude koji se sluze ulicnim recnikom, vredjaju, izbacuju Sandu Raskovic iz strakne, zenu koja ih je vratila u parlament. Necuveno. Spremite, vi, lepo jedan katanac, pa zabravite stranku. Propali ste, nacisto.

  4. rog ne laže. Smenili ste Sandu zato što se zalagala za zajedničkog kandidata opozicije uz nalaženje minimuma zajedničkih interesa – smena režima koji ekonomski uništava Srbiju i urušava sve državne institucije i pravni sistem kao i slobodu medija. Valjda je i režimskim “totalnim idiotima” jasno da u uslovima nepostojanja fer uslova za izbore i organizovana krađe izbora nema pobede za rascepkanu opozciju.
    Vi Koštuničini legalisti učini ste sve da ne uđate u Skupštinu ovog proleća, a sad ste razbili poslanički klub i doveli na čelo stranke korumpirane ljude koje hapse ovih dana. Šta je učinio Šulkić, Jovanović i ti da dobijete izbore? Ah, da, ti si tvitovao o ženama i vibratorima…

  5. Jel se to javlja naš bivši ambasador sa zapada ? jeste da je Švajcarska neutralna zemlja ali je neutralna na zapadu. Iz tri puta je jedva dobio agreman i "proslavio se" u diplomatskim krugovima time što je sam izjavio da odnosi izmedju Srbije i Švajcarske nisu bili nikada gori nego u vreme njegovog mandata. To je primer "državotvorne politike" koja je u interesu srbskog naroda. Mašala Maršićaniću !

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.