Martinović i Božić: Ovo nije pritisak na tužilaštvo već protest

Ostavite komentar


  1. Ko im je dozvolio da stolice iznesu iz Skupštine? Neka sede na betonu ili još bolje stiroporu.

    1. Važno da se nadje nešto zbog čega bi se kritikovalo, pošto validan argument protiv njihovog protesta ne postoji.

  2. Ovo dvoje sa slike, niti distance niti maske.
    U karantin na 14 dana.
    Po zakonu i ustavu na koji se pozivaju.

    1. To je važilo dok je trajalo vanredno stanje, sada je ono ukinuto, i te mere više ne važe.

  3. „iskreno nada da će oni koji rukovode tužilaštvom raditi svoj posao“… Reče ovaj, pre svega duhovno, lepi čovek ne trepnuvši.
    Da tužilaštvo zaista radi svoj posao kao i policija i sudstvo, većina vas bi bila po zatvorima. Čoveče, vlast kojoj pripadaš ima preko 200 afera iza sebe i tonete sve dublje, pri tom deleći narod. Vi ste najveća bruka i sramota koju je Srbija ikada doživela. Samo još da vaš umišljeni vođa proda deo teritorije i ostaćete upamćeni u istoriji jedino kao izdajnici.

  4. Puna podrška. Da izdržiš do kraja, da budeš bolji od Tome grobara. Samo izdržiš ima da te slave tvoji, pogotovo Babić. Ne prekidaj do kraja, bar jednom budi od reči i ne budi lažov. Sveću sam spremio. Nemoj da razočaraš. Mijatović ima za Pink da napravi fantastičan film o tvom životu. Ej, bićeš junak dana. Ima taj dan da budeš slavniji i od Vučića. Napred.

  5. Da je srece do ovoga ne bi trebalo ni doci…tuzilastvo bi trebalo da postupa po zakonu i bez razlike prema svima

  6. A ovi onda strajkuju gladju zato sto zele da priznaju Kosovo kao nezavisnu drzavu.

  7. Martinovic treba da zna da dan u zatvoru traje kao citava godina.

  8. Jeo je i Martinović u skupštini samo što je jeo ono što se inače ne jede. I tek će to da kusa…

  9. Pristojna i normalna Srbija je ustala jer narod hoće jaku državu u kojoj vladaju zakoni, mir i stabilnost, zemlju u kojoj se radi i gradi u kojoj mladi vide svoju budućnost, zbog toga predsednik Vučić ima veliku podršku naroda.

  10. Od bagre pošten čovek i patriota ne može reći ništa, a kamoli preložiti raspravu u parlamentu. Profesorova žrtva je bacanje bisera pred svinje. Sramota od države….

  11. Tužilaštvo treba što pre da reaguje na nasilje koje sprovodi Obradović.

  12. A, šta glume ove dve budale. Ako mi počnemo da štrajkuje o glađu zbog tužilaštvo a, što ne pohapsi lopurde u vrhu vlasti, onda će biti s ašta. Malo je ilo vremena da operete sve, mada ste dosta oprali

  13. Prekini štrajk Martinovicu!! Iz pouzdanih izvora sam saznao, da vrhovni komandat je odlučio da te ne podrži kao predsednički kandidat na sledećim predsedničkim izborim.

  14. Predsednik je pozvao poslanike SNS-a da prekinu sa štrajkom ali samo je Sandra Božić prihvatila njegove sugestije dok je Martinović to odbio i ostao ispred skupštine.
    Što se tiče izborne kampanje najvažnije je da sve prođe bez nasilja a neka priča i piše ko šta hoće.
    Ja bih dodao neka se pljuju i vređaju međusobno ako misle da će tako dobiti neki glas a da ostave porodice i decu na miru i da ih više ne koriste za svoja politička prepucavanja.

Ostavite komentar


Politika

"Slučaj Bastać" pokazatelj manira koji je SNS uvela u srpsku politku: Sagovornici Danasa o izjavi Danijele Nestorović da bi Marku Bastaću zabranila da se bavi politikom 10

„Slučaj Bastać“ pokazatelj manira koji je SNS uvela u srpsku politku: Sagovornici Danasa o izjavi Danijele Nestorović da bi Marku Bastaću zabranila da se bavi politikom

Danijela Nestorović, narodna poslanica Ekološkog ustanka, izjavila je da bi Marku Bastaću zbog izigravanja volje građana i pregovaranja sa Srpskom naprednom strankom zabranila da se bavi politikom. Naši sagovornici smatraju da je Bastać samo jedan od mnogih koje vladajuća stranka može upotrebiti za promenu volje građana, kao i da je zbog takvih političara potreban Zakon o lustraciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.