Martinović: Ja znam, a i svi vi, koga predstavlja Hitler na karikaturi

Karikatura Hitlera i Gebelsa koji mlekom hrane dva poslanika prevazišla granicu dobrog ukusa i zdravog razuma, smatra šef poslanika SNS

Ostavite komentar


  1. karikatura je maestralna,koraks se na ironican i satirican nacin podsmijavao se sa dva lika koja su u skupstini Srbije druge optuzili da su hitler i gebels,on im na genijalno ironican,duhovit nacin okrece ono sa cim su se oni sluzili i vraca im lopticu na njihov teren,tako da na ovaj nacin uci dva glupana pameti.Martinovic me odusevio koliko je pametan,kako li je samo u Hitleru prepoznao Vucica.

  2. Opet cuvena vadikalska zamena teza i opet sebe izjednacavaju sa srpskim narodom.
    „Gospodine“ martinovicu i ja sam „srpski narod“ i karikatura me ne vredja ,stavise mislim da je preblaga.

  3. Jedan vođa, jedna partija, jedan narod! Zvuči poznato? Sem toga, ko je prvi pokrenuo priču o Hići i Gebelsu?

  4. Jel ovaj zaboravio sta je pricao u Skupstini pre dva dana? Znaci kad on nekome prisije Hitlera onda je to ok, a kad se Hitler njemu vrati kroz karikaturu, onda je to skandal??!!

    1. on je jednostavmo demonstrirao onaj uobičajeni dvostruki standard koji je jako raširen u narodu i pokazao da nije ništa više od nekakvog proseka. A pošto je akter u politici na ovaj način, možda i ispod proseka.

  5. Ne znam zašto su se ovako uzbunili botovi zbog jedne karikature. Karikatura pa šta? Ako se neko prepoznao u njoj pa šta onda. Jedno je sigurno, niko vas ne može obrukati dok se sami ne obrukate! Zašto se onda plašimo karikatura? Zašto ove karikature komentariše karikatura od doktora nauka prava koji predaje po višim medicinskim školama i prima nekoliko plata zahvaljujući trenutnoj vlasti? Sloboda medija je lažna, sve kontroliše vlast, tenderi i javne nabavke su lažni, sve se namešta. Tajkuni grade na sve strane. Ljudi iz vrha vlasti grade po obalama reka, po nacionalnim parkovima…. To je strašno, a karikature su samo smešne!

  6. Svaka čast Coraxu! Oslikao stvarnost. Svi to znaju, svima jasno samo on to reče glasno!

  7. Сто пута поновљена лаж на крају буде силом прогутана као истина. Да ли је то сазнање први масовно користио гебелс небитно је, али је чињеница да се политичари истом технологијом обмане и лажи и данас масовно служе само је питање који више а који мање.

  8. „…a tom čoveku je pobijena cela porodica u vreme drugog svetskog rata“. Kako li je onda dosao na ovaj sved bez porodice?
    Vanzemaljac, bezgresno zacece, nesto trece?

    1. Predak je presao u katolicanstvo pa su se sacuvali (postoje spisi u katolickoj crkvi), tako da je i to najobicnija laz.

  9. Sve dosadašnje Koraksićeve karikature, daju mu za pravo! Ne vidim po čemu bi ova bila „pogrešna“? Uostalom, ne postaje se Hitler, Gebels, Vučić ili Martinović „preko noći“. Predstavljene su biografije: u jednom crtežu i bez i jedne reči! Maestralno i večno!

  10. Da li ovaj necovek stvarno misli da nikada nece odgovarati ovom narodu,za sve uvrede,lazne optuzbe…On sam po sebi je pokazatelj koliko je ovaj narod nisko pao,on je uvreda za svakog normalnog coveka,samo njegovo postojanje je uvreda.

    1. Bravo Dimče. U mom selu kažu: redom se krave ližu. Doći će vreme da i njega lizne pravda.

  11. Da Hitler i jeste paradigma najmracnijeg perioda u ljudskoj istoriji 20 veka, ali isto tako i diktatora koji je zavio svet a pre svega Evropu u crno. Takodje paralela sa ovim domacim diktatorcicem Aleksandrom Vucicem nema nikakav smisao sem u pogledu najveceg mraka i diktature NAPRDNJACKE bratije sa njim na celu koji je zavio Srbiju u crno. Jos samo fali „kristalna noc“ pa da se „dozivljaj“ upotpuni a vidimo i kako je Skupstina Srbije obesmisljena i usta je pretvorena, zar i to nije slika diktature odnosno siledzijskog ponasanja upravo te SNS ( NAPRDNJACKE ) bratije i njihovih koalicionih kvislinga.

    1. Не биХ…? Класика за једног бота. Здрав разум….

  12. Konačno neko da nazove „stvari“ pravim imenom !!! Trebalo je imati BOLS , kojih je sve manje i sve su manja u Srbiji !
    Hitler je obećao Nemcima da će sagraditi mrežu auto-puteva a sagradio je „samo“ 600.km , svakom Nemcu posao … i proširenje „hiljadugodišnjeg Rajha“ !
    E , pa „pogledajte kroz prozor“ i „da ja vas pitam“ ! A , koja su ona dvojica što ih Hitler i Goebels uljuljkavaju ? Eeeeee…

  13. Sjajni Koraks, sjajni Danas! Cista desetka, cim se ovaj covekoliki preletac ovako uzbudio, izludeo – sto mu i nije tesko. Srbija on i njegov sef! Taman posla, Srbija je unesrecena obojicom, celom kvazi-maprednom strankom.
    Hvata panika, blizi se dan istine, a vec je jasna: ovi covekoliki lazovi ce ubrzo s vlasti, a iz Ćepurića niko nije stradao od ustasa – eno na internetu svedocenje da su se Vucici izjasnili kao Rimokatolici…

  14. Bravo, bravo Corakse. Niko ne može bolje od Vas da pokaže mentalni sklop ovih SNS-ovaca. Eh, da je takvih još nekoliko, gde bi nam bio kraj.

  15. Srpskom narodu se svidja karikatura a to sto se Martinovic navodno prepoznao neka rascisti sa svojom necistom savescu.

  16. De, de, Martinoviću, šta se odmah žestiš? Više bi se svideo ‘narodu’ da si shvatio ko tebe drži, umesto što si katapultiran na federu iz kutije da braniš Neodbranjivo(g). Ti si započeo kavgu, sad se sam i vadi. Onaj na koga misliš da je karikaturista mislio sigurno te neće braniti. Od gluposti odbrane nema. Gde se dva ‘doktora’ mešaju uvek ispadne katastrofa.

  17. Šta je Martinoviću milo, to mu se i snilo.
    Gde su svi videli Hitlera, on je video Vučića.

  18. Uvreda je za Hitlera da se ponižava i hrani Vučića. Kamo sreće da je Vučić kao Hitler, bili bi smo u najboljim godinama prosperiteta kao što je Nemačka pre rata bila.

  19. Šta li se buni profesor Martinović, njega prvo, ne poji mlekom Hitler, već Gebels ga laže da će mu dati mleko, a ne da mu ili profesor neće da pije, misli da to mleko nije radikalsko ni napredno.

  20. Fantasticna fotografija, istina ubija, tera na razmisljanje one koji to jos mogu.Ja sam Srbin svim srcem i ne vredja me karikatura.

  21. Predlazem da sposobnima Corax stavi u ruke pijuk I sekiru kojim klesu manjinsko zlatno doba

  22. „Bio sam magarac..“ reče Martinović pokajnički pre par godina. Danas vidim da se nisi promenio, ostao si to što si bio.

  23. Па ово је сјајно, врх СНС зна ко је Хитлер међу њима!!!

  24. Prepoznao AV-a. Koje magare ovaj Martinović. Da je inteligentan .. nije. Da je glup …jeste.

  25. Martinovicu,pa valjda si,citajuci Danas,skapirao da Vucic uve ima zardjalu kasiku za uvetom…
    Bravo za “Danas”,bravo za Coraxa!!!

  26. Jao, pametmice jedna! Hitler uvek predstavlja samog sebe. Nije loše da ti barem perle vire.

  27. Martinoviću, Martinoviću, sad šeš da dobiješ po ušima od šefa. Ti si, a ne Corax i Danas, poistovetio svog šefa sa Hitlerom. Naravno, platićeš ceh svom preispoljnom neznanju – ofirao si se baš amaterski. Sad svi znamo da si baš ti taj agent-provokator koga su u redove naprednjačke ubacili Đilas, Janković, Paja Patak, Jeremić, jedno sumnjivo lice, zaverenici pod kodnim imenom „Plava riba, kljukana dinastija“…

  28. Bravo za Koraksa i za Danas. Petričić je dodatno objasnio.

    Zašto više nema onog palca ispod komentara?

  29. Napisah svasta, pa sam onda ukapirala da je sloboda govora ukinuta. Elem, cutim, i gledam gde cu iz Stradije( veliki je svet).A Martinovic zna na koga asocira Hitler Koraxa? Opasan stav u 2018.

  30. Pa sta ce mucenik,to mu je jedini zadatak u parlamentu,da brani VODJU,i kada ga niko i ne pominje,a kamoli napada.E to se desava,kada ni fakultet nemoze da napravi coveka od njega.Ali,ovog puta je on izprozivan,pa naravno da ce brani Predsednika,ovaj mislim sebe,preko predsednika.Jer ko napadne njega,napao je i predsednika.A prividna,doduse mala,sloboda,jos ono malo nekih medija,e to sluzi da se svetu pokaze,kako je vlast demokratska.To jeza svet(KAO),a u stari,misle da su toliko jaki na vlasti,da mi mozemo i da zvalavimo i da ih karikaturisemo,bas ih briga.p.s.Da li je neko primetio da je bebe koju Gebels hrani,u stvari lepsa na karikaturi(nego u stvarnosti)

  31. A sto jegebelsova beba,uopste dobila termin na TV?Zbog karikature?Pa majstore,Ti si javna i politicka licnost,mi tebe gledamo i slusamo(cuj mene slusamo)cujemo svaki dan,a ti se BAJA razcmizdreo cim te neko dirao?Ko je dilao nasu bebicu,ko?Ma uopste mu neradi sujeta,samo malo,i eto ga na TV.Ovo je takav auto gol,pucanje sebi u nogu,da tek sada ocekujem pravu lavinu sprdnje o njemu,ali sa njegovim narednim biserima,a bice ih,sigurno.

  32. Podrška listu Danas i svim slobodnim i nezavisnim medijima. A Martinović je jednom prilikom, kada je davao objašnjenje zašto je Vučića nazivao izdajnikom, sam za sebe rekao šta je.

  33. HRANI TVOGA PARTIJSKOG DRUGA I MNOGO SU VAS BRZO NAUČILI KAKO DA UNIŠTAVATE DRUGE JOŠ SAMO LOGORE DA OTVORITE.ZAVRŠIĆE SE I VAŠA DIKTATURA PA ĆETE PTOĆI KAKO SI I ONI SLIČNI VAMA

  34. Posto svi znamo koga predsatvlja Hitler voleo bih da mi gospodin Martinovic odgovori koga predsatvlja Gebels?

  35. Pa kad znas sto te drzi na kratkom povodcu, sto lajes za njega ili si pokvaren i glup ili ucenjen, ili jedno i drugo najverovatnije

  36. Ako je po njihovin rečima Vučić prestavljen kao hitler ostali smo uskraćeni za objašnjenje koga predstavlja gebels i zašto baš on.

  37. „Gospodin“ Martinovic je po onoj narodnoj-sto je babi milo,to joj se i snilo.Kad sam video karikaturu,ni u jednom momentu nisam pomislio da je na njoj Vucic,ali,ocigledno Martinovic ne misli tako.On je u Hitleru prepoznao Vucica, verovatno zato sto jos stvarno i sisa flasicu sto mu sef dao, haha,a onda nas predsednik komentarise karikaturu koju uospte nije video nego mu je neko prepricao,(zamisli koliko su ti njegovi savetnici i satadnici opsednuti sa bilo kojom kritikom,ili sa bilo kojom drugom idejom,da oni nemaju druga posla u zivotu nego prepricavaju karikature Vucicu, haha),a onda se sef primi,pa krene njegova uobicajena tirada protiv novina,ono o njegovoj familiji,kako se sa tim,NARAVNO,vredja ceo Srpski narod,kako on nece da dopusti da nas narod i drzava budu ponizeni,gde on naravno sebe poistovecuje i sa narodom i sa drzavom,a oni koji ne misle k’o on,oni su izdajnici,strani placenici,i BLA BLA BLA,uvek ista matrica i ista prica.Ostala ta radikalska skola u njemu,i mrznja prema svakom mediju koji mu ne titra,jos od vremena kad je bio ministar u Milosevicevoj vladi…Vuk(cic) dlaku menja ,ali cud nikada…

  38. Čitava ova priča je klasična zamena teza, to ih je takođe Gebels naučio, da prave dimnu zavesu kad ih uhvate sa prstima u državnom džepu. Sad se priča o karikaturi, umesto da se priča o tome kako su Martinović i Orlić primali plate u školi u koju nikad nisu ni ušli. Mnogo više od karikature me zanima kada će da odgovaraju za svoje koruptivno delovanje. Inače, svaki put im uspe ta stara fora sa dimnom zavesom. Mislim da svi pravimo grešku što uopšte na to reagujemo, treba samo dalje insistirati na pitanju sa kojim je sve i počelo. Dakle, Martinoviću, kad ćeš da vratiš pare koje si primao za fiktivno predavanje u školi? Kad ćeš da odgovaraš zbog korupcije? Kad ideš na sud?

  39. Kada ovaj čovek nešto priča to nema nikakve veze sa tom temom – uvek priča tj napada ali nikada ne odgovara na pitanja. Ali ima jedna emisija na njihovoj televiziji koja je toliko vulgarna u vređanju ljudi koji nisu na vlasti da je to ravno užasu – niko se ne oglašava.

  40. Е, кад ми потуре „цео српски народ“, повраћа ми се. Сва ова Шешељева деца крви ће нам се напити.

  41. Не разумем како је господин Мартиновић повезао ову двојицу. Хитлер није био издајник.

  42. Drugorazredni i trećerazredni funkcioneri AVAVA imaju problem, jer ih njegova najstrašnija optužba stiže onda kada on smatra da ga nisu branili kada je napadnut. Naučivši lekciju, njegovi čmarozborci počinju da ga brane i kada nije napadnut, bolje preuranjeno, nego kasno. Zato oni svugde vide atak na AVAVA, pa čak i kada je to atak na njih same. Štite gnjide sebe, poturajući AVAVA. Svesni su da imaju ulogu AVAVOVIH toalet papira i da njihovo izvrgavanje ruglu nikoga neće pogoditi, pa ni samog AVAVA, jer on najbolje zna kakve su to gnjide, jer ih je takve i birao. Zato su čmarozborci, koji su sebe prepoznali, povikali da je Hitler, Vučić. Ili možda znaju nešto što mi još ne znamo. Među tim gnjidama trebas tražiti i budućeg Bruta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.