Martinović: Kada će Šabić prestati da radi za strane obaveštajne službe

Ostavite komentar


  1. SVAM TE BIVO MAVTINOVICU ,PA ISTO SI TAKO PVICAO ZA TVOG SADASNJEG VODJU AVEKSANDVA VUCICA PA NE ZNAMO KOME DA VERUJEMO.dal verovati mavtinovicu iz vadikalne svanke ili mavtinovicu iz napvedne stvanke .A ,aaa?Botovi kome verovati

  2. Biti covek ili biti Martinovic? To je jedina realna podela naseg drustva… Dragi botovi, lakse je biti covek, biti ovakav prevrtljivac i hulja je jedan od najtezih poslova u zivotu! Biti na kratkom lancu i seniti po volji gospodara, a imati jedan, kratki , zivot…? E to je totalni poraz!

  3. Juče je lično predsednik ove države generala Ponoša nazvao špijunom! Pre neki dan onaj Milenko Jovanov ponovo je oklevetao Vuka Jeremića, Ana Brnabić se takođe nalupetala o pravu Jeremića da prisustvuje u prostorijama UN gde je do juče bio visoki zvaničnik, Martinović već danima ponavlja laži na račun gospodina Šabića, Vesić optužuje Đilasa za nedokazive stvari….da ne nabrajam više, mogao bih do sutra, ili do petog oktobra koji, eto uskoro dolazi. Malo podsećanje da onomad nismo koristili usranu motku, koliko skupo tu grešku danas plaćamo.

  4. Taj isti preposteni Martinovic svaki dan koristi sluzbeno vozilo Audi RU016 IE Opstine Rume za dolazak u Beograd i na fakultet u Novom Sad .Sve to o trosku gradjana Rume zloupotrebljava vozilo na koje nema pravo ni po kom osnovu sve se da lako proveriti u Tehnickoj sluzbi Opstine Ruma jednostavno pregledati putne naloge i videti ko .se vozi audijem svaki dan.Bukvalno je vozilo privatizovao pa njemu nije skupo gorivo pa jos plus naplati putne troskove u Skupstini Srbije. On je zadnji covek koji bi trebao da proziva Sabica

  5. Proverite sa kojim vozilom Martinovic dolazi svaki dan u Beograd to je Audi RU 016 IE sluzbeno vozilo Opstine Ruma na koje on ni po kom osnovu nema pravo da ga koristi.Njemu gorivo nije skupo pa jos kad naplati putne troskove u Skupstini Srbije .Sve ovo se da lako proveriti u Opstini Ruma.To je covek bez trunke morala jedan obican pas lajavac,moralna i fizicka nakaza.

    1. Upoređujući ovog Martinovića sa psima je uvreda za pse! Pas je plemenita životinja, a Martinović je od toga eonima daleko. Može, eventualno, da se napravi neko poređenje sa jednog drugom domaćom životinjom (vezano za obdarenost Martinovića ušima), ali bi i to, ipak, bilo uvredljivo za vrednog magarca. Može poređenje sa pticom kukavicom, ili neko ima bolju ideju…? Samo mi ne dirajte pse, koji su čoveku ipak najbolji prijatelji.

      1. Svako poredjenje ovog coveka sa bilo kojom zivotinjom ili pticom je neumesno. Covek je crevni parazit, mozda najistaknutijih, ali svakako ne jedini, koji se uvlace u digestivni trakt cim oseti mogucnost, a otporni na svaku vrstu terapije

  6. …i moralna gromada, koja je u stanju da pojede i sopstvene fekalije zarad kakve-takve funkcije nasla je nekoga za nesto da optuzuje. Koga god pamcenje sluzi zna sta je sve izgovorio o coveku u kojeg se sada kune, i po koliko razlicitih osnova je ostvarivao prihode tokom svog poslanickog mandata. Sta god izjavio treba u startu odbaciti kao neistinu.

  7. Kada ce ovaj covek otici u zatvor? Sta rade pravosudni organi u nasoj drzavi? Ima li ih uopste?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.