Martinović: Od opozicije okupljene u Savezu za Srbiju ne očekujem ništa

Ostavite komentar


    1. Mala ispravka, draga mirusa: očekujemo da se što pre uhapsi, da mu se oduzme opljačkano, a nakon robijanja – da se protera iz Srbije.

  1. Radikal Martinovic, ups funkcioner SNS, po ubedjenju ostaje radikal samo menja istoimsljne mentore

  2. Ti si martinovicu tolika moralna gromada da me ni malo ne bi cudilo da se po propasti sns opet vratis u srs!

    1. Što bi rekla premijerka “to je državna tajna iz bezbednosnih razloga”.

  3. Ti si Martinoviću onaj što je izbacio sa posla devetoro žena da bi ti oteo njihovo radno mesto pa da primaš petu državnu platu. Nisi održao nikad ni jedno predavanje, ali si sve vreme primao skoro 70.000 din platu i išao ti je staž. Naj nemoralnija pojava u istoriji srpske politike! Šta očekivati od čoveka koji je rekao za Vučića da je posrednik između dva narkodilera, pa onda rekao izvinite, slagao sam, ja sam magarac.

    1. Mrtva trka između njega i „naše“ Maje. Nikada mi nisu bili jasni takvi ljudi, odakle im toliko negativne energije???

  4. Opoziciju samo interesuju pare jer su sami lopovi i muljatori. A da ne kazem strani placenici koji sede i blokiraju rad vlade.

    1. Koga interesuju samo pare videli smo kada je Martinović izbacio sa posla 9 žena da bi im oteo radna mesta i primao 5 državnih plata. Naprednjaci vi ste nezasiti, drugi neka crknu bez ijedne plate, a vi pet plata i to državnih. Koji ste vi paraziti.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Istoričar Bojan Đokić: Kosovo može da tuži Srbiju za genocid preko treće strane, poput Albanije 10

INTERVJU Istoričar Bojan Đokić: Kosovo može da tuži Srbiju za genocid preko treće strane, poput Albanije

“Međunarodni sud pravde je institucija kojoj se podnosi tužba za genocid protiv države, ali nije isključeno da će tužba sadržati i druge zahteve i optužbe. Poput ratnih i zločina protiv čovečnosti, naknadu štete i ostalo. Verujem da će tužba Kosova obuhvatiti sve moguće zahteve i optužbe, bez obzira da li su pravno utemeljeni ili ne”, navodi u intervjuu za Danas istoričar Bojan Đokić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.