Martinović opozicione poslanike nazvao „ćevap političarima“

Šef poslaničke grupe SNS izjavio je da su mnogi naplatili putne troškove i ručali u restoranu, iako nisu bili na sednici na kojoj se obratio Pahor

Ostavite komentar


  1. E ovo je živi primer čoveka bez obraza.Pa on koji ima nekoliko funkcija i isto toliko honorara(Ćuprija) sme nekoga da proziva.Ko o čemu,vojnik o skraćenju,Martinović o poštenju.

  2. Gosn Martinoviću bi trebao neko da javi da su mu ovi trikovi i spinovi jeftini i da će se teško neko upecati na udice koje uporno zabacuje. Ovaj pokušaj ironičnog opanjkavanja svoji kolega poslanika uz pominjanje slavnog i famoznog skupštinskog restorana mu je na nivou pijačarsko-kafanske (birtijske) rasprave dokonih seljaka u nekom zabačenom kraju naše zemlje ponosne. Jedan doktor nauka to nebi smeo sebi da dozvoli pre svega zbog svog dostojanstva i dostojanstva titule.

  3. Sta je porcija cevapa u odnosu na stotine SNS ovih autobusa punih putnika kojima se placaju sendvici i pice? Verujem da ni Martinovic ne zaobilazi skupstinski restoran i da cevapi nisu najvrednija stavka u njemu.

  4. Predlazem da se u Ustav ugradi klauzula kojom ce biti najstrozije zabranjeno politicarima da vredjaju svoje protivnike. Krajnje je vreme da ih SVE naucimo pameti. Demokratija je raznoglasje a opozicioni politicari predstavljaju svoje glasace. Ovaj rat koji vlast vodi protiv velikog dela svog naroda nece se dobro zavrsiti.

  5. Vladajuća većina je dostigla svoj maksimum i sada polako ulazi u negativni momentum. Kojom brzinom će se on odvijati zavisi od pojava koje su uticale i na pozitivan rast, ali obrnutim smerom. Što se više ovakvih izjava i nastupa vlasti pojavljuje u medijima, to će brži i dramatičniji biti i njihov pad. I najveći protivnici vlasti su, na početku njihove vladavine, mogli pronaći dozu simpatije za popularne političke parole. Sada ulazimo u fazu kada i najveći pobornici vladajućeg režima počinju “da povraćaju” od ovakvih propagandnih izliva morala i dobrote. Što ih više bude, broj “upovraćanih” će dramatično rasti iz dana u dan…

  6. Poslanik Aleksandar Martinović je odavno svojim izjavama i ponašanjem zaslužio mesto u medicinskim udžbenicima.

  7. …i moralna gromada. Takvi i jesu pozvani da komentarisu negativne pojave u bliskom okruzenju, a i u drustvu uopste. Jer on se nije ni malo okoristio o drustvo. Nije cak ni imao primanja, po vise osnova nego sto ima clanova sire porodice. Nije cak ni najstrasnije vredjao svog sadasnjeg idola, a posle mu placuci dotrcao. Drago mi je da ova vlast svojski promovise vrline kroz nekoliko zivopisnih likova u svom vrhu. Setim se i predsednikove price kako je, dok su ostali studenti bili na ulici i protestovali protiv Milosevica i ratova, on sedeo u stanu i ucio (ja kada sam studirao, takve smo odbacivali od sebe, jer su po pravilu bili potkazivaci, losi ljudi, i kukavice). Nadam se samo da i vecina naroda nece prihvatiti te vrline kao vodilje u zivotu.

  8. Vučić sme da se pojavi u svakom mestu u Srbiji i kao što vidite pojavljuje se, gde god se otvara nova fabrika, škola. Razgovara sa narodom, sluša narodne muke i nevolje i odgovara na pitanja novinara i prijatna i neprijatna. Aleksandar Vučić zaista radi na tome da građani.

  9. Gledam u stenogramske beleske iz 2002. god. i citam jedan deo govora Marjana Risticevica: “ Toma Nikolić svakog dana naplacuje putne troškove kao da dolazi iz Kragujevca, a svi dobro znamo da živi ovde u Beogradu u stanu od 2 ara. Koliko bi se moglo prehraniti porodica kada bi se u tom njegovom stanu posadili erkondišoni?“. Martinoviću, da li biste mogli prokomentarisati i ovo?

  10. Koliko je mali i bedan ovaj covek. Ja misli da on nema ni morala ni casti, a o postenju i da ne pricao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.