Martinović: Podnosićemo i dalje amandmane, a vi kukajte

Poslanici Skupštine Srbije ni trećeg dana rasprave o amandmanima nisu stigli do rasprave o budžetu za narednu godinu

Ostavite komentar


  1. Ne zavaravajmo se vise, danas je u Srbiji ukinuta demokratija. SNS je obesmislio Skupstinu kako bi AV mogao da je raspusti. Parlamentarni zivot u Srbiji vise ne postoji.

  2. Ako je drzava prekrsila ugovor koji je imala sa gradjanima o zastiti svih gradjana(stiti samo pripadnike samo jedne stranke i jednog coveka,)ako podnosenjem velikog broja amandmana vladajuca vecina sprecava izabrane narodne predstavnike da obavljaju svoju fungciju,(davanje predloga amandmana na zakone,)KAKVA JE SVRHA DALJEG PRISUSTVA OPOZICIJE U PARLAMENTU?

  3. Aleksandar Matinovic izjavio je u Narodnoj Skupstini Srbije da ce SNS kao najodgovornija stranka nastaviti da podnosi amandmane na zakone koji ce doci na sledecim sednicama parlamenta. Valjda bi opozicija da zabrani da SNS nema pravo da podnosi amandmane. Pa kako oni traze dopune Dnevnog reda koje nemaju ama bas nista sa Zakonima.

  4. ,,Sreća ,pa se i Ovaj,,ubraja,u neke tamo profesore,,i to,pravnog,faksa,,i ima,samo pet šest,,radnih,,mesta,k,o i ,dična, mu kolegica MAJA,,BAVEVINA IZ ŠEŠELJEVOG ŠEŠIRA,, DOK SE,,ZVANIČNO,ŠTEDI,,,i PROGLAŠEN JE,, RAZVOJI,,BUDŽET,,,.I,,DISKRECIONO,,PRAVO DA SAMI SEBI,DODEDELJUJU,DOMETE,,SVOJIH,,RADOVA,,I,,ZALAGANJA,,.MORAĆE I ONAJ,SIROTI,KIM, DA PREPIŠE NJIHOVE,,,RECEPTE,,.OVAKO ,,SAMO,, LIČI NA NEMAČKU 30tih godina,vladavine jednog paranoika,i šizofrenučara ,čijih ,,zasluga,, se seća,,SREĆOM,, I ,, EVROPA I SVET,PA NIJE DOZVOLJENA REINKARANCIJA NI U KOME VIDU,,SPASITELJSTVA ,OVAKVIH,,, POBEDNIKA,, NITI SE ŽRTVE,OVAKVIH,,VIZIONARA,, NAZIVAJU,KOLATERALNIM ŠTETAMA,,

  5. Ako je Djilas opljackao pare gradjana, kako kaze Orlic, zasto nije kao savestan gradjanin to prijavio tuzilastvu. Nisam jos doziveo da vladajuca stranka, koja i predlaze zakone, podnosi amandmane na svoje predloge, prave cirkus od Parlamenta.Mislio sam da Gordanu Comic niko ne moze da nadmasi, ona je mala beba za sadasnju predsednicu .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.