Martinović: Srbija o Kosovu mora da vodi mudru politiku, bez emocija

Ostavite komentar


  1. Samo jasan stav i mudra politika mogu dovesti do rešenja ovog problema!

    1. Kad se ovako nešto čuje od (ne)čoveka koji je sam sebe nazvao najvećim „političkim magarcem“,onda nam ne preostaje ništa drugo nego da se složimo s njegovim mišljenjem. Te da verujemo i da se uzdamo kako će mudra,pametna i nadasve poštena borba istog tog magarca biti uspešna i korisna.

  2. Hahahahah ……………………ma ti nikada, ama bas nikada, neces saznati sta to znaci uopste u politici.

  3. Da, opet krivi Djilas, Tadic…., a vi sto ste ratovali devedesetih i tada je Kosovo izgubljeno, eno Taci slavi dvadeset godina oslobođenja .

  4. Ma samo kad ti koji si izbacio devet žena sa posla da bi zaseo na njihova mesta sa svojim partijskim parazitima iz SNS i primao pet državnih plata objasniš šta je naš interes. Martinović je najnemoralnija pojava u istoriji srpske politike.

  5. Kako bi najverovatnije izgledao skupstinski odgovor klempi kada bi Srbija bila ustavna i parlamentarna demokratija a ne privatno dobro par siledzija kojima je more do kolena – Srbija se Kosova nije odricala ni pod NATO bombama zato sto joj je bilo tesko, pa nece valjda ni pod Vucicem. Kako je to sada nas medjunarodni polozaj gori nego onda, valjda zna samo Martinovic. Proteklih godina Srbija je pod naprednjackim rezimom, vodeci protivustavnu politiku, odustala od principa solidarnosti sa svojim gradjanima na KiM, ukinula svoje ustanove i ucvrstila i zaokruzila ustanove tzv. R Kosovo, brutalno ukinula politicku volju preostalih Srba i uz pomoc poslusnika bez ikakvog ugleda i lokalnih kriminalaca zavela disciplinu, u kojoj je ne deliti misljenje „Beograda“ bukvalno opasno po zivot. Takodje za to vreme, protiv vlastite javnosti rezim je vodio specijalni psiholoski rat – besomucno iritirajuci ljude ponavljanjem nekakve bizarne ideje razgranicenja koja je ocigledno protivna ustavu, cekajuci valjda trenutak opste i potpune otupelosti kao trenutka za „akciju“. Naprednjacka kosovska politika tzv. kuvanja zabe, koja je psiholoski stvarala uslove za obustavu svakog otpora protivustavnom odricanju od drzavne teritorije, ubila je svaku ideju vladavine prava i mogucnosti politicke i pravne odgovornosti vlasti, i napravila efekat civilizacijskog regresa koji i sam opstanak nacije pocinje da dovodi u pitanje. Istu ovu svoju kosovsku politiku prema Kosovu gde su ustav i zakoni besmislene prepreke „racionalnoj, realnoj politici bez emocija“, naprednjaci su vodili i u odnosu prema vlastitim dzepovima dovodeci procese politicke i administrativne korupcije do vrhunca. U sistemu njihove politike resavanje problema Kosova izgleda kao uklanjanje jednog faktora koji ih ogranicava i sapinje da se u tom smislu potpuno razmasu i oslobode i pokazu koliko su tek na ovom planu sposobni da premase sva ocekivanja.

  6. Ne znam zasto mi padne na pamet narodna mudrost kad vidim ovog Martinovica,pusti ga njega je bog obelezio

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.