Martinović: Štrajkovaću dok se tužilaštvo ne oglasi zbog napada na Rističevića

Ostavite komentar


    1. Baš se brinem, kako će Martinovic izdržati štrajk. Što nije se malo pripremeo i nabacio po koji kilo. Bašt me zanima, dali pre početka štrajka glađu bio u kantini?

    1. Nema ljutnje,mozda nama nije drago ali to je njegovo pravo kao pravo svakog …zar ne? Cudi me samo odkud toliki bes Ako covek strajkuje. A sta recimo Ako se studenti zatvore u rektorat I pocnu strajk dok se drzavni tuzilac ne isjasni?

      1. Hoćete da mi kažete da treba da žalim vlast koja ima apsolutnu moć i vlast u državi zadnjih 8 godina, a navodno nema kontrolu nad tužilaštvom i sudovima. Ovaj štrajk i priča koja ga prati je još jedna obmana ove vlasti na čelu sa Vučićem.

  1. Sta ovaj strajkuje i zbog cega.Hoce da bude u centru paznje.Pa on ce da padne u nesvest od gladi,pa ce da izjavi da je kriv Djilas,jer mu nije dao da jede.Sumnjam da se nakljukao vitamina pro100healthy.Sad sam citala na njihovom sajtu.

  2. Zelim mu da bude principijelan prvi put u zivotu i izdrzi u strajku do kraja!

  3. Odmah sam pomislio, strašno je to što rade i predstavnici vlasti, a i opozicije. Takvog ponašanja političara, ne verujem da ima igde u svetu. Ne znam šta je gore u tim performansima, da li samo potcenjuju inteligenciju nas građana, koji nemamo javne funkcije, ili možda i sami iskreno veruju u budalaštine koje čine. Tačno mi dođe da im poželim da budu uporni i da izdrže do samog kraja!

  4. Zbog čega Martinović štrajkuje? Zbog tužilaštva? Aha, verovatno zbog ,,ne“ delovanja u slučajevima: Sava mala, Tetka iz Kanade, Helikoptera, Malovih finansijskih malverzacija, Krušika, govora mržnje koji dnevno stižu iz režimskih medija, čestih kršenja Ustava predsednika SNSa???????…..
    ,, U tome imate moju podršku gospodine Martinovicu!!!!
    Oprostiću vam pri tom i vaših pet plati koje primate, vaše agresivne i uvredljive govore protiv svakoga koji je drugačijeg mišljenja!!!!

  5. А zadto ne pozoves tužilaštvo da reaguje na lopovluke Tome Nikolića i Aleksandra Vučića na koje si ukazivao u toj Skupštini!?

  6. Sram te bilo Martinoviću, zašto nisi štrajkovao kad se tužilaštvo nije oglasilo povodom Savamale, afere Krušik, afere Jovanjica, protiv ustavno proglašenog vanrednog stanja, protiv kupovine raspiratora na crno, protiv angažovanja huligana da u vreme policijskog časa napadaju ljudima na ličnu imovinu upadajući im u zgrade i paleći baklje i puštajući razglas razorne moći sa snimljenim materijalom SNS-a. Sandra Božić ako i malo mozga ima da kao žena, majka ili buduća majka javno podržava napad na porodicu Dragana Đilasa i stres koji su doživala njegova maloletna deca, ako je slušala izjavu Marinike Tepić da kao majka i žena ne odobrava napad ni na čiju decu. Da li je moguće da ste vi članovi SNS-a svi SATANISTI.

  7. Ovog martimovica pod jitno treba hapsiti odvratna faca porodicu smesзio u shvajcadrskoj a ovde sprovofi mahinacije.

  8. Trebalo bi zaista da se oglasi,
    prvo da se ipita po kojim to Zakonima Republike Srbije,
    dotični predaje na Fakultetu u unutrašnjosti,
    ubire lovu u Skupštini,
    i pored svega toga još i trguje uticajima…

  9. Ako bude čekao kao za Savamalu, Krušik, Jovanjicu, autoputeve, državne udare itd, neće dočekati epilog.

  10. Kako se zove ovo kada sve drzis u rukama, zakoni za tebe ne vaze a pritom se zalis na institucije koje su podredjene tebi?

  11. Šta ako se tužilaštvo zahukta po pokrene sve slučajeve. Misli da treba da ih plaši ta mogućnost. Bilo bi dobro da štrajkom glađu natera i Ustavni sud da se hitno izjasni o vanrednom stanju.

  12. Molim Martinovića da i Đilasa doda u svoje zahteve tužilaštvu! Nepodnošljivo je postalo slušati napade na čoveka koji još nije pozvan makar na informativni razgovor zbog navodne krađe stotina miliona evra!

  13. S obzirom da je štrajk glađu jedan od oblika ispoljavanja otpora prema vlasti, očigledno je da je Martinović je prešao u opozoziciju i ovim činom podržao Srpski pokret Dveri? Ko bi reakao?

  14. Martinoviću, zašto ti štrajkuješ gladju?! Savamale, paljenja vatre po krovovima zgrade u režiji države, ne reagovanja policije na poziv gradjana, Krušika, ubistva Olivera Ivanovića, diktature i bahatosti Aleksandra Vučića, vredjanja, nepoštovanja i prozivanja političkih protivnika?! Zar nisi svestan da svakim svojim postypkom vi iz SNS-a kršite ustav i zakon i da vam se svima sprema dugogodišnja robija kada padnete sa vlasti?! Osvesti se poltronu!

  15. Ovo su diletanti svetskih razmera.
    Molio bih novinare da istraze da li negde ima da vlast strajkuje gladju. Pogotovo vlast koja drzi sve pod kontrolom i nikom ne polaze racune

Ostavite komentar


Politika

"Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači": Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma 6

„Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači“: Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma

Protesti protiv iskopavanja litijuma i šire mape potencijalno novog rudarenja po Srbiji se vezuju za ekologiju i pitanja zdrave životne sredine, iako su problemi iza njih dublji i vezani su za (ne)funkcionisanje države Srbije. Naime, ma koliko da nas brinu pitanja životne sredine, a naravno da bi trebalo da nas se tiču, jednostavnije rešenje bi bilo da se obratimo nekoj nadležnoj instituciji - kaže za Danas Oliver Tošković, profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.