Martinović: Tomislav Nikolić je diplomirani menadžer

Ostavite komentar


  1. Samo da vidim sledece Balaseviceve stihove da se obistine:
    Odlazi cirkus iz našeg malog grada
    Širokim drumom što izlazi na most.
    Odlazi cirkus i ja se pitam sada:
    ko je domaćin a ko je bio gost?

  2. Za Tomine i druge diplomce is SRS i SNS-a treba pitaiti dr Ljubišu Stoimirovića, nekadašnje (kratkog) predsednika SO Zvezdara i dugogodišnjeg poslanika u obe stranke. Toliko o njihovom obrazovanju.

    1. Ko je taj, Toma-diploma. Vucicev bivsi shef, a sada savetnik za pitanja Rusije,Kine …i ostalih manjih zemalja.

  3. Pa većina naroda neće ni vas polupismene mediokritete koji ste od svih institucija napravili rijaliti šou nekulture i nevaspitanja. Sramota je ko sve predstavlja narod u skupštini.

  4. Martinović reče Radeti: bila bi presrećna da ti je Toma u prolazu rekao“dobar dan“- i to reče čovek koji je svoju sreću nalazio u tome da kupuje burek i jogurt V. Šešelju.Zamolio bih vas( ako je to moguće) da komentare tog čoveka objavljujete bez slike !

    1. U potpunosti podržavam vaš predlog da, ako je ikako moguće, ubuduće izostavljaju sliku g. Martinovića.

  5. Šešelj , SRS i SNS su nedeljivo jednosušto trojstvo propasti Srbije koje ima podršku većine srpskog naroda koji se tradicionalno gnuša stvarno obrazovanih ljudi , tako da im ovakvi slučajevi kao što je ovaj Tome diplome samo učvršćuju njihovu veru u budućnost daljeg nipodaštavanja znanja i obrazovanja u ovoj zemlji.

    1. Brate Simo svaka ti je kao vladikina! Ne da si u pravu nego je očigledno i zašto. Svako dobro.

  6. Toma moj školski drug. Nama još fali samo da položimo srpski jezik i književnost i tu je već druga diploma, doktor nuklearne fizike.

    1. Biti lep ili ne biti lep nije karakterna osobina bilo koga, zato se ne komentariše.

  7. Neverovatno je koliko je ovaj lik spreman da laže, izmišlja, izgovara gluposti, provocira i šta sve ne samo da bi se dodvorio onome koga je do juče pljuvao i psovao na sva usta u istoj toj Skupštini. Srbiji su najviše zla naneli likovi poput Martinovića, Vučića, Nikolića, Vesića, raznih Maja i svih ostalih preletačevića koji trče od stranke do stranke zbog novca, položaja i osećanja moći dok su u vlasti.

  8. A recite nam gospodine Martinoviću koje kvalifikacije ima Tomislav Ž.Nikolić koji je u Lazarici član upravnog odbora sns i jedan od članova lokalne vlasti? Da li se školovao u zatvoru dok je služio kaznu zbog pokušaja silovanja učenice Milice Kostić, koja je stradala bežeći od njega i još dvojice silovatelja skočivši sa Rubinove kule u Kruševcu?

  9. „Pare su iz inostranstva“-Ajde,lepote ti,isprsi se: Ko danas krcka koferčiće sa Kipra!?

  10. o kakvoj grešci se radi ako su pored spiska imena poslanika i njihovi potpisi. to onda nije greška nego podmetanje faslifikata.

  11. Moja cerka je magistar prava i nije dovoljno dobra VSS da bude izabrana za sudiju ,ne zato sto joj visok prosek i petnaest godina staza ,vec sto nema vezu.Pitsm se kako udpeva dpzivni gospodin da radi na nekoliko mesta ,a radi i kso profesor na fskultetu
    Ne kazem da je jedini ima ih dosta
    Dokle ?A za one sto.zsvrsavaju fakultete pteko noci ,ne mora da se proverava posto gradjani sve znaju ,treba bi samo pitati

  12. „Simpatičan neki mladić“
    Samo ne znam zašto stalno kad ga vidim dobijem proliv.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.