Marton (LSV): Beograd sadi palme, a ostatak Srbije se lagano gasi

Ostavite komentar


  1. Sadjenje palmi na kalemegdanu je mera bahatosti, razmazenosti i kretenizma gradske a i republicke vlasti. Ali kad vidim da LSV izjavljuje nesto, vidim koriscenje prilike da se uporedis sa nekim za koga mislis da je gori od tebe, da tako uknjizis lazne politicke poene, da se predstavis birackom telu u Vojvodini, kao zastitnik njihovih interesa. To je „eklekticka“ stranka koja bira cega ce da se dohvati bez ikakve principijelnosti i kriterjuma. Ne dao nam Bog da dodju na vlast ne bi bili bolji od Vesica!

  2. na zalost i u Beogradu je prosek plate veci zbos sake ekstremno bogatih. A da se Srbija gasi, gasi se. Sve zivo dolazi u Beograd i bojim se da ce kad srbija postane beograd taj isti Beograd i nestati . Ali to je problem koji traje odavno samo sto je poslednjih godina rapidno ubrzan

  3. A što ste u koaliciji sa SNS u NS i n.bečeju? Megatrend za političare: odžić,marinika,Martin, Kostreš. Koja kamara zla!

  4. LSV je vec 20 godina u koalicija sa partijama na vlasti sto od lokalnog pa do republickog nivoa. Ni jednom za tih 20 godina nisu principijelno napustili vlast, nisu se odrekli ni jedne direktorske pozicije koje su dobijali po koalicionom kljucu… a pri tome, u Vojvodini su samo par puta prebacili 5%, trenutno ne mogu ni 3% gradjana izaslih na izbore.

  5. Izvoli pa živi u Beogradu sa prosečnom platom.
    Mislim da treba ukinuti AP Vojvodinu u ovom obliku i naći drugi model koji manje košta.
    Sav novac koji je odlazio na organe vlasti AP usmeriti na lokalne samouprave u Vojvodini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.