Mas: Nemačka ‘skeptična’ oko ideje korekcije granica između Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. nemci bi hteli da zadrze Bosnu i Hercegovinu i dasad dobiju Kosovo i Metohiju. E, to vec lici na Drugi svetski rat.

  2. Na primer, da se vrši secesija Vojvodine, Nemačka ne bi bila nimalo skeptičlna, kao što nije bila nimalo skeptična kada se odvajala njena po zlu istorijska prijateljica Hrvatska. Nemci su bili glavni sponzori nezavisnosti Hrvatske u tim komunističkim avnojevskim granicama. Bili bi oni neskeptični kada Srbija ne bi dobila ništa u tom vučićevskom razgraničenju-ili u prevodu daj da spasimo što se spasiti može. Nemci su, u stvari, skeptični prema svakoj mogućnosti ili nagoveštaja nekog spasa za naše mučenike na Kim, ili da Srbi nešto dobiju, pa makar i mrvice. Vuk dlaku menja ali ćud nikad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.