Matija Bećković uz koaliciju NADA

Ostavite komentar


  1. Pa zar vi nevidite da je Srbija već 1o godina carevina, a sada hoćete da se vratimo i budemo kraljevina.

  2. Vaš Koštunica i vaša ideologija je sačuvala i uzgajala ove (k)radikale i šešeljevce, „navijače“ i žbirove…vaš legat je ovo što danas gledamo po Stradiji.

  3. Stiplčez konvertitstva. M. Bećkoviću (trenutno monarhisti) bilo drago da primi Sedmojulsku republikansko-komunističku nagradu Socijalističke Republike Srbije. I to Sedmojulsku nagradu u znak početka komunističkog otpora nacističkom zavojevaču. Tada nije imao ideološko-purističke dileme. E, monarhisto od mode.

  4. I mi smo , napokon ,neka nova lica na politickoj sceni Srbije . Samo napred , imate nasu punu podrsku .

  5. Secam se veselog Koštunice kako sa Dačićem formira vladu da bi Đinđića izbacio iz igre!!!! I nikad se o njemu nije pisalo kao o obicnom ….. vec je uvek kao vazio za nekog dobrog i poštenog lika. NIKAD vise ne bih glasao za DSS,NIKAD!!!!

  6. POKS je stranka koju je osnovao SNS čisto da se zna,nema tu ni kralja ni otadzbine,ima samo lažne opozicije za sigurne glasove

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.