Mediji: Dačić u Džakarti potpisuje pristupanje Srbije ASEAN-u

Ostavite komentar


  1. Zanima me da li ce Ivica Dacic povesti sa sobom prevodioca u Indoneziju posto je poznato da su mu strani jezici posebno Engleski slaba strana.

  2. Po čijem ovlašćenju ovaj to potpisuje? Da li ga je ovlastila Skupština Srbije kao najviši organ vlast u ovoj nesrećnoj, propaloj državi? Dokle ćemo da trpimo samovolju, privatne odluke analfabeta kriminalnog porekla a „u ime naroda i države“? Dokle ćemo da ćutimo i trpimo dok nam uništavaju, rasprodaju i poklanjaju državu a nas pljačkaju, ubeđujući nas „da nam je bolje nego ikada“, dok se oni i njihove porodice bogate, provode i fizički debljaju od masonog života na grbači ubijenog naroda?

  3. Ima li tamo oko Filipina nekih ostrva na prodaju da izgradimo luku? Kad nam vec ne daju na Balkanu.

  4. Ne lupetajte. Potpisuje Sporazum sa ASEANom o prijateljstvu i saradnji. To ima oko 50 zemalja izvan regiona JI Azije

  5. Evo nama jeftine radne snage
    Selite se Srbi u Evropu ili Ameriku posle bosanaca eto nove populacije

  6. Jadna je drzava koju ovaj prestavlja u inostranstvu i za koju ovaj i njemu slicni koji su na vlasti potpisuju bilo sta.Kad ce Srbija postati uredjena pravna drzava koju ce voditi oni koji to zasluzuju.

  7. To je to, sad je sve u redu, to nam je prirodno drustvo, neposredno okruzenje kome logicno pripadamo.

  8. Mi sa njima imamo toliko dodirnih tačaka ,isto nam je školstvo,zdravstvo,pravosudje,….poglavice i vrači su nam na istom nivou razmišljanja….prvo poglavici pročitaju novine onda on odobri štampano izdanje…..

  9. Pravo mesto za nas, to nam je prirodni smer, najbliži komšiluk, srodne duše, savršeno nam odgovara. Sad mi je lakše, to je to!

  10. Pa sasvim je normalno da se udruzimo sa najblizim zemljama, kad su nam Hrvatska, MakesonijaCrna Gora tako daleko….nego, je l ima neki savez na Arktiku? Za saradnju u obdazovanju…

  11. Što je dalje to je bolje. Izgleda da nam je tamo i mesto, a ne u Evropi. I plate su nam neke azijske

  12. I kakve veze Srbija ima sa Azijom?Samo da se putuje i troše državne pare,a koliko li je savjetnika i pomoćnika poveo sa sobom!

  13. narocito ovo sociopatolosko, kulturno, kad narede pristup vojnom savezu evo nas kao baze za napad na EU, (sopstveni kontinent) sva juznozapadna Azija treba da ih ovde ostavi dozivotno, baze za napade nece placati a mi imamo sansu napokon da malo porastemo

  14. Znaci i to ne valja a nemate pojma sta potpisuje.Ne zna dobro engl.ali je iskusan politicar.Samo negativno sta god da je?

  15. Sta je tu cudno. Potpisace on i pristupnicu crnom djavolu, samo ako je njegov deo zadovoljavajuc.

  16. Srbija se sprema na plan B.EU- ocigledno procenjuje se u političkim krugovima Zapadnog Balkana nece u blizoj budućnosti biti interesantna.

  17. Da je pameti, ovakvi tipovi bi mogli raditi jedino u nekoj zadruzi ili mesnoj zajednici… ovako, oni predstavljaju državu… pa kada je takvi predstavljaju, šta očekivati da mogu drugi misliti o nama… Stradija i Jututunska juhahaha…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.