Mediji: Firma registrovana u Srbiji za promet voćem snabdeva Rusiju delovima za rakete i dronove

Ostavite komentar


  1. Možda treba podržati „Milosrdni anđeo“ koji nas je častio sa osiromašenim uranijumom za naredne vekove.

  2. Zašto bi mi bili imuni na zaradu? Svi to rade, ali mi imamo i poseban razlog….

  3. Kakve mi „medjunarodne“ sankvije moramo da postujemo. Tocsu sankcuje 1/3 zemalja, i nisu proutekle iz rezolucije UN, te nisu obavezujuce za nas. Bizni je biznis! Pa to bar ameri znaju!

  4. Бизнис је бизнис!Ту и у политици нема симпатија,него само интереса!

  5. Oni očistiše sav svoj krš i otpad i debelo naplaćuju Ukrajini? Došli su do isporuka „humane“ kasetne municije koja nije pod sankcijama? Uz ovakve „protovnike“, logično je da se Vučić i banda osećaju komotno…

  6. Dali je istina ili ne nije ni bitno jedino je bitno da se ovakve stvari ne iznose pa bez obzira šta mislim o ovima što su na vlasti. Isto kao što mislim da onaj policajci što je ispričao kako su poslani u Potočane trba da odgovara za to zato što su poslani na tajni zadatak o državnom interesu. Takve stvari se po mom mišljenju javno ne iznose.

  7. I ja radim voce,zabranjeno, Smokve i pistace. A imam aspiracije prema urmi. Jos A da gi prodam i idem da jasem po pustinja

  8. Koliko sam ja razumeo rusi nemogu da kupe od kine mikro cipove i ako se granice sa njima,to bi bilo isto ko kad bi mi od rumuna kupovali preko kineza.

  9. Čemu ovolika (zlu)radost u komentarima?!Radost što će biti uništavana Ukrajina ruskim oružjem?Samo da podsetim da je Srbija potpuno okružena NATO paktom, i možda se nekada i ostvari san jednog dela Srba da ruski tenkovi dođu do Dunava ali tada Srbije već neće biti više…uostalom, svakako nikakvim natalitetom i bežanjem u inostranstvo (čitaj zapad) mi nestajemo…

  10. Opet nasa „braca“ rusi guraju Srbiju u probleme. Toliko o „bratskoj“ ljubavi

  11. Ti firme koje su vlasništvo ruskih drzavljana u Srbiji i koje krše i domace i svetske propise za svoje kriminalne radnje dobile su zeleno svetlo od rusofilskog političkog vrha Srbije predvodjenog Vučicem.

  12. Da da, Rusija nabavlja od nas, ne od Kine s kojom ima zajedničku granicu. Priče za malu decu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.