Selaković: Vlada će odlučivati o opozivu ambasadora u Varšavi

Ostavite komentar


  1. Miinistar cija je premijerka pripadnica LGBT opoziva ambasadira zbog podrske istim. Nejo Srbiju hitno mora da izvuce iz ovog Vucicevog ludila,ali hitno !

  2. Nakon onoga što je Višekruna ispričao o Selakoviću u onom čuvenom intervjuu i sad ovog događaja, ja više ne sumnjam da je Selaković ‘closeted gay’.

  3. Naslov ove vesti nije tacan.
    Nije ambasador opozvan zato sto je nesto podrzao, vec je u pitanju drugivrazlog. Pogledajte zvanicno saopstenje MIP o ovome i molim vas da svoje citaoce informiste istinito.

  4. Bravo za ambasadora Zorovca. Ministar Selaković treba zbog ovoga hitno da podnese ostavku. EU ovaj njegov potez neće tek tako oprostiti. MIslim da če sada biti najmanje 40 zemalja koje neće hteti da vide Selakovića. Ulizivanje poljskim homofobima je poslednje što Srbija treba da čini. Ljudska prava su iztnad svega.

  5. Tzv PSG za koji nisu glasali ni oni koji su im „dali“ potpise. Inače je Evropa stvarana na hrišćanskom a ne homoseksualnim vrednostima.

  6. Šteta, Zurovac je veliki profesionalac, karijerni diplomata- a sada o njemu odlučuje čovek koji nema ni godinu dana diplomatskog staža

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.