Mediji: Vučić i Brnabić sutra virtuelno na sednici Saveta bezbednosti UN

Ostavite komentar


  1. Zasto da se narod suoci? Nek se suocavaju oni sto su rat iskoristili da PROFITIRAJU. Iako smo ih placali samo da brane narod od svakog zla.
    Sad posle 30 godina svi lepo mogu da vide kome je rat bio BRAT, a koga je urnusao. Iako je optuzenima u Hagu samo smetao tudji, a na momente i svoj narod, sa zlocincima sa druge strane lepo su se dogovarali i okoristili.
    Za mene licno svi oni: Milosevic, Karadzic i Mladic, Tudjman i Izetbegovic su se posle 30 godina dokazali kao veliko RAZOCARENJE. Jednostavno pogubili su se u raljama zla, ali zato oni licno i njihove bracne i vanbracne familije nisu propustili priliku da se u medjuvremenu nafatiraju. Dok se izbeglice spoturaju po privremenim smestajima, potpuno opljackani i dehumanizovani. To je zlocin za koji nazalost oni nikada nece biti adekvatno osudjeni.
    Prema tome, molim aktuelnu vlast da nam ne namece preuzimanje tudje krivice. Svako nek nosi sboj krst cak i ako je ateista.

    1. Dejane ,u ratu je zaista teško pričati o pravdi, ali ja te sada pitam posle svega što su prošli naši generali i vođe ,šta misliš ko bi smeo preuzeti odgovornost pa stati na čelo vojske i za ne daj bože u ratu braniti Srbiju?

  2. Bice o izgradnji puteva o beogradskom metrou o cevapima itd Ko po obicaju

  3. Ovde se radi o sudu I SUDJENJU Haskog suda i nacinu njihovog rada , SVE IM RECITE , SVE STO JE UOCENO DA NIJE DOBRO, a velika je sramota i to po ko zna koji put a ovoga puta da se prvo izrice presuda gospodinu generalu Ratku Mladicu a da se posle toga raspravlja o radu ovog suda ako cemo iskreno koji nije radio ni moralno ni pravno prema Srbima kako treba , verovatno, ne verovatno nego sigurno da bi se opravdalo sve sto je ucinjeno Srbima a sto je naravno bilo NELEGALNO u prethodnom periodu cineci tako opet Srbima dvostruku, trostruku i cetvorostruku NEPRAVDU .

  4. Dovoljno je samo reći da je NATO pakt 1999 godine napao Srbiju bez dozvole SB UN i okupirao deo teritorije Srbije.

    1. Preko 2500 neduznih civila je tada izgubilo zivote,a to se ne zaboravlja

  5. I treba da im objasni zašto nećemo da izrucimo naše gradjane, haški sud je osnovan samo za srbe, a drugi su bili anđeli, smesno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.