Mediji: Vučićev pokret za ‘treći put’ i pročišćavanje SNS

Ostavite komentar


  1. Čovek lepo kaže, u ovim turbulentnim vremenima moramo biti na našoj strani i da gledamo naše interese, a ne da se svrstavamo na nečiju stranu. Apsolutna podrška ovom pokretu i onome što Vučić radi!

  2. I jest krajnje vreme da se nesto promeni, ovako dalje ne ide !

  3. Mislim da nije nikakva čistka SNS već samo borba za nacionalni interes i pre svega KIM.

  4. I pre nego što je krenuo u formiranje Nacionalnog pokreta Vučić biva napadnut od mnogih stručnjaka, jer tako to ide kada se radi o nacionalnom interesu i nečem ispravnom.

  5. Kako god, jedno je sigurno. Predsednik Srbije ima ogromnu podršku pristojnih i normalnih građana Srbije.

  6. Наравно, Србија мора да чува свој суверенитет!

  7. Uz Bozju pomoc, da Srbija pobedi i da nam Vucic uspe u borbi sa izdaicama i vetrovima.

  8. Vučićevo iskustvo bavljenja politikom je ogromno ,tačno zna kada treba koji potez da povuče i koju odluku da donese a da ne bude na štetu građana

  9. Treci put kao realna opcija ne zavisi od Srbije nego od prve dve opcije.Ovo je samo nova faza Vuciceve permanentne kampanje jer …nije bas u konfornoj fazi.

  10. i okupirali „Danas“!! Ne vredi im – džaba se trude i gube „dragoceno“ vreme za efikasnije uvlačenje u d..e voljenom vođi. Skup mafijaša sa sitnim dušama u ulozi potrčka pokušavaju da se operu pred narodom za višegodišnji kriminal i propast države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.