Medojević: Ideja velike Srbije irelevantna tema u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Pitam šta je u Crnoj Gori srpsko, pošto su Srbija i njeni građani, sedam godina plaćali, odnosno od plata im je obustavljano, za izgradnju Crne Gore!!!!!.

    1. SARO bolje se ne petljaj u nešto što ne razumeš.Crna Gora je prisilnom aneksijom ukinuta i pripojena Srbiji.Imformiši se malo pa pričaj o nekih 7 godina.Smešna si.

      1. A kapitulirala 1916.Vidim ti si strucnjak kada treba napisati komentar „korisnog i….a“.

      2. Kojom prislinmo aneksijom? Dosta vise te milogorske novokomponovane „povijesti“. nadji neki posteni posao umesto ovog pateticnog i amaterskog botovanja.

      3. Prisilnom aneksijom duplirana teritorija? Prisilno jos jedna CG zivi u Beogradu? Prisilno terali Milosevica, Tadica i ostale Crnogorce da vladaju nama?
        Da ne bude sve tuzno…
        – Place majka, ispraca sina u pecalbu, a mladji sin je tesi.
        – Ne placi majko, ne ide u Beograd, ide u Ameriku, vratice se.

    2. U Crnoj Gori po svom medjunarodnim zakonima nista nije srpsko , ukoliko ne postoji kredibilni zahtev u sudu , a za takav jos nisam cuo .
      Moramo da shvatimo i prihvatimo da je Jugoslavija nestala . Ja sam Jugosloven i dalje sam pripadnik drzave koja vise ne postoji , ali to mi ne daje za pravo da pitam sta je u Crnoj Gori srpsko ?
      Nikada nisam ni zamisljao Jugoslaviju na taj nacin .

      1. Miločer je vlasništvo Karadjordjevića, gradila ga kraljica Marija 30ih godina,
        kuća na Cetinju pripada njima takodje,…, oteli im komunisti i to morate vratiti po tim medjunarodnim zakonima koje pominješ ako Milo hoće u EU.

        .Mila žulja što mora vratiti oteto i Crkvi, a to je 40% teritorije Crne li Gore.

  2. Ne znam zaista kome je važno što govori ovaj prononsirani obmanjivač kome nije teško u tri minuta izgovoriti 10 laži. U CG niko ozbilno ne uzima sve što on kaže. Pronadjite njegove izjave na youtubeu prije nego je našao uhlebljenje sa DF-om i danas. Bez DF-a on i njegova partija nebi postojali.

  3. jeste srbska crkva starija od drzave u crnoj gori ali je problem sto su srbi manjina i niko ih ne voli ni stiti od komsija drljevic je pobedijo durisica u crnoj gori i

  4. Ako ovi ratnici iz 90-tih ostanu jos koju godinu na vlasti ja se bojim da ce i Sumadiju istjerati iz Beogradskog pasaluka…
    Zabole me Vulinov ,,tetak,, iz Kanade sta kazu politicari….
    Osamdesetih godina sam procitao roman ,,Zlato Crne Gore,, koje je napisao neki Rus po pricama ruskog inzenjera koji je istrazivao barut u CG…
    Ja politicarima nevjerujem…

  5. Bravo Komsije od Crne Gore, nece da saslusaju Popovi kako se mesaju u Politiku, i to je nezavisna drzava i ima pravo da odluci hoce ili ne da slusa Srpsku Pravoslavnu Crkvu ako to ne mu se svidja ne mozete da se mesate u unutrasnje stvari Crne Gore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.