Medojević: Vlada bez političara opasan presedan

Uprkos nesuglasicama u koaliciji "Za budućnost Crne Gore" kabinet mandatara Krivokapića će dobiti podršku

Ostavite komentar


  1. Koliko god mi Medojević izgledao simpatično, 90% stvari u bilo kojoj vladi je tehničkog karaktera i tu su potrebni stručnjaci a ne političarski lelemudi, tj. ljudi bez znanja. Idealna situacija će biti kada budu ukinute partije kao monopolska udruženja i svako ko misli da hoće i može da doprinese boljitku države, grada, opštine, bude se kandidovao samostalno od svog imena. Mislim da u savremenom društvu partije nisu potrebne.
    Inače zašto države razbijaju kartele proizvodjača ili prodavaca, partije su takodje karteli.

    1. To je moguće samo u većinskom izbornom sistemu. U proporcionalnom (koji mi je nekad bio normalan, a većinski sulud), vlasnici mandata treba da budu partije. One učestvuju na izborima, a ne pojedinci.

  2. Vidan je izostanak Medojevića tokom Vučićevog boravka u Crnoj Gori?Intimno druženja ,na Zlatici u domu Mandića, upotpunio je i Knežević za Mandića tu nije bilo mesta.Nije viđen ni u Srpskoj kući ni opelu.Za pometnog čoveka-dosta.

  3. Hteo bi Medojević da bude ministar, e, pa neće moći!!!!
    Da te narod hoće ne bi bio opozicionar 14 godina. 14 godina na grbači naroda, profesionalni pokitičar i samoprozvani ekspert! Smešan si, ajde idi nešto radi ako išta umeš!

  4. Zanimljiv clanak,neke stvari pojasnjava.Bravo za tekst.Zdravan je ociglrdno debelo premazan,opasan cica,to bi se u narodu reklo .ispod mire sto djavola vire.Nije iskljuceno da ce da proizvede slicnu stranku milovoj.Crnogorci slozite se i politicki ga neutralisite i to odmah pocnite ,imajte u vidu da ce mediji biti na njegovoj strani,cast izuzecima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.