Vučić na svečanoj akademiji: Srbija neće dati svoju slobodu

Ostavite komentar


      1. Nataša, radujmo se velikom danu za našu pravovernu i pravoslavnu Serbiju. Stigla braća da pomognu. Sam ih Gopod poslao da vrše misiju. Tako da svi zlotvori ima da se razbeže. Neće propast Dušanovo Carstvo, neće vladat nekrst i satana Lazarevom zamljom.. Istina je jedna i nepobediva.
        Amin

        1. Au, Zorka, Vama uopšte nije lako. Ne znam tačno koje Vas muke muče ali, ne bih rekao da je bezazleno. Teško onom na čijoj ste Vi strani….

          1. Ne muči nju ništa, nego su dobili botovi zeleni dodatak uz sendvič u čast visoke posete, pa sad bleje okolo.

    1. Iz geostrateških razloga Rusija i Kina nisu u stanju da imaju svog satelita u Evropi (mislim da taj satelit ima uređenu državu, kao ostale u Evropi). kako to izgleda u praksi pored sadađnje Srbije imali smo primer Albanije u doba Enver Hodze… Svi ovi koji misle da je „izlaz“ za Srvjiju Rusija ili Kina su veoma najvni, jer previđaju da nam u budzetu svake godine fali oko 10 milijardi evra. kako se to napuni? 5 da dijaspora sa Zapada, 5 daje Zapad (po raznim osnovama). Te dve velike sile to nisu u stanju da rade.

      1. Da uzmu .. prve su (Rusija i Kina). Da daju ….dace medalju Vucicu za njegov rad na zblizavanju i saradnji, Tome-diplome kao vazne licnosti i direktora evro-azijske agencije, ciji se glavni biro nalazi na Dedinju odn Tominom stanu. .

    2. Ma, mnogo važna poseta, posle njegove posete biće posla za sve i plate skaču sa 31 hiljade minimalac na 91 hiljadu, jer u stvari čekalo se na Medvedeva pa da počne zlatno doba.

  1. Primetili smo! Interesuje me da li i u drugim državama blokiraju prestonicu kada je politička poseta.

  2. Došao malo i ovaj da jede, pije da se proveseli o našem trošku, zato je bitna ta poseta i eventualno da nam proda još malo ruske starudije.

  3. Kanda je Medvedev došao da relaksira Vučića posle neugodnog i neprijatnog razgovora sa Grenelom. Brnabić je i dalje ukrasna ikebana.

    1. Niko nije rekao da su iza zatvorenih vrata vodjeni neugodni i neprijatni razgovori,bre bih rekao da su bili prijatni po obojicu,cim su zatvorili vrata i ostali sami,sigurno je bila neka flasa vina, sentiš muzika,itd…

  4. Jos jedna poseta koja salje poruku svima. Srbija je slobodarska zemlja koja ima jake prijatelje

  5. 1941 smo pod Germanima izgubili slobodu a 1945 smo pod rusoboljševicima izgubili dušu. Banjica je zamenjena Golim Otokom, jedan okupator drugim

  6. Retro (putinovske) Ray Ban naočare, govore više no čitav ovaj novinarski članak.

  7. u ovo euforiji zaboravljamo jednu vrlo važnu stvar da u sastavu sovjetske crvene armije koja je učestvovala u oslobađanju beograda pored rusa bili su i pripadnici drugih naroda i narodnost sssr. ovako kako se slavi stiče se utisak da su samo rusi bili u crvenoj armiji što može delovati ponižavajuće za druge bivše sovjetske republike.medjutim revizija istorije je u toku tako da ovakvi članci i programi uopšte ne iznenađuju.

  8. Tra la la la la la . . . . Kao mi smo braca, oni podrzavaju nasu politiku (a Srbija UOPSTE i nema politiku, spoljna ne postoji,a unutrasnja je diktatura) itd. . . A u principu, samo nas udaljavaju od EU, uvaljuju u sve vece probleme. Tesko onom koga Rusi brane!

  9. A za nas u Rusiji ne daju ,što bi narod rekao “ni pet para“. Niti ih zanima Srbija, niti nas vole, niti misle na nas, niti bi nam ista igde nekad pomogli.

  10. Srbi kao iskusan,stari narod koji postuje svoju istoriju,uvideli su da je sloboda dragocena i da je treba cuvati

  11. Izvoz 9.0000 litara vinjaka u Rusiju „veliki posao“?! Pa to nije dovoljno samo za Moskvu za jedan dan!

    1. Popravka. 90.000 litara vinjaka je 180.000€ ide proizvođaču i nešto izvozniku. Veoma mala količina da bi se bilo šta zaradilo, a kamo zaposleni preživeli i uživali.

  12. Kroz istoriju uvek smo imali zastitu od Rusije,uvek smo se zajedno borili protiv agresora i nepravde,tako je i danas.Rusija je nas najveci prijatelj i uvek su dobrodosli

    1. Gde ste pročitali sve te knjige istorije? Dajte nam naslove, pa da se i mi naučimo nešto novo.

  13. Nasi pretci su dali zivote za nasu slobodu koju mi trebamo da cuvamo kao najvece blago, jer je to nasa buducnost.

  14. Svesni smo cene koju smo platili u svojoj istoriji, zato se danas toliko i borimo za mir..

  15. Svoju slobodu moramo cuvati, duzni smo svojim precima koji su dali svoje zivote da bismo danas bili slobodni.

  16. Secam se kad je neuspeli puc pro – komunistickih snaga protiv Jelcina ’90-tih godina, probudio stare duhove u bracnom paru Milosevic da ipak, mozda njihova era Staljinizma – Lenjinizma nije prosla. Zakljucak te epzode je svima poznat. Ubrzajmo sat napred 30-ak godina. Protagonisti su se promenili u obliku Vucica i Medvedeva,ali ideologija je ostala ista. ‘Treba baraniti slobodu koju su komunisti izvojevali 1945’, ‘Istorijom (koju su pisali komunisticki politicki komesari) se ne trguje’ su samo neke od parola kojima nas ovaj duet obasipa i koji nas vracaju u ‘zlatnu eru’ 50-ih godina proslog veka..Sto je najtragicnije, pokusajte da objavite bilo kakvu kritiku u srpskim (citaj: VUcuicevim) medijima, pa cete se uveriti u epidemiju poltronstva koji vlada Srbijom.

  17. Beograd su oslobodili NOV i POJ i Crvena Armija a ne samo rusi! Da li su na na tu svečanu akademiju pozvani i predstavnici zemalja bivšeg SSSR-a a čiji su vojnici takođe ginuli za oslobođenje BGD-a? Recimo,premijer Ukrajine ili barem ukrajinski ambasador u Beogradu…?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.