Mekalister: Parlament je centralno mesto za demokratsku raspravu

Ostavite komentar


  1. Ovo bi otprilike bilo isto kao kada bi neko otisao u policiju da prijavi lopova koji mu je nesto ukrao, a policajac mu umesto da nesto preduzme kaze da je nije lepo krasti

    1. Pa Mekalister nije policajac niti ista ima sa policijom samo vam kaze da morate u Skupstini da dokazete da ste inteligentni. Inace nista.

    2. Bas tako. Ova Evropska birokratska bulumenta izuzetno dobro poznaje stanje kod nas, cak i bolje od 70% nasih gradjana? Ilustracije radi, zapanjujuca je cinjenica da u unutrasnjosti Srbije, gde su zastupleni mediji sa nacionalnom frekfencom, ljudi i neznaju za mirne proteste u preko 80 gradova Srbije? Ili ako i cuju nesto, normalno kroz prizmu medijskih trovaca Pinka i Hep-a, i za neinformisane predstavljaju obicno huliganstvo? Ocajnicki protiv udar u vidu kampanje za „Buducnost Srbije“ za neinformisane je dogadjaj koje danonocno ih bombarduju pomenuti medijski smradovi? To je zalostna slika porobljene zemlje od strane interesne grupacije-sekte i njihovog vrhovnika?

  2. Slažem se sa naslovom. Ali, imama pitanje za gospodina: zasto onda ne dozvole i Venecueli da se dogovaraju i rešavaju probleme u parlamentu nego mimo Ustava i demokratskih principa ruse legalno izabranog predsednika? Naprotiv, toliko daleko idu da priznaju na ulici samoproglašenog predsednika!!!

    1. Suština je da se obezbede NEPOSREDNI IZBORI za sve skupštine i gradonačelnike pod RAVNOPRAVNIM USLOVIMA !!

  3. Poslaćemo vam u Evropski parlament Maju Gojković sa Rističevićem pa vodite tamo demokratsku raspravu.

    1. Tacno tako. Rasprava se vodi u parlamentu a ne u lakrdiji od parlamenta. Nas parlament je sad u rangu bilo kog pozorista, samo sto se ne prikazuje nista pametno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.