Mekalister: Srbija je velika evropska nacija

Ostavite komentar


  1. Jel moze malo manje ovog nemackog politickog birokrate? "Iskace iz frizidera" sa svojim sargarepa izjavama.

  2. Ako se vise od 90 % stanovnika Krima izrazi na referendumu da pripada Rusiji a ako malo znamo istoriju da je Krim i bio Rusija dok nije poklonjen u proslom veku, onda ne vidim kakav je problem? U Skotskoj ce se izraziti na buducem refendumu sigurno bar 50 % za ocepljenje od Velike Britanije pod dominacijom Engleske koja izlazi iz EU pa ce se i to desiti. Mozda i Severna Irska a o Kataloniji da i ne govorimo. Zasto je to bilo izvodljivo samo na Kosovu u Srbiji? Odmah primecujem da izgovori da je to bio presedan predstavljaju glupost! Dakle, moramo da shvatimo da granice nisu vecne i da zivot tece dalje.

  3. Rece li on to da su Srbi jedna velika evropska nacija?? Ajd i mi da se salimo,-I Dajvid Mekalister je jedan vrhunski evropski politicar

  4. Ili je loš prevod, ili gospodin ne razlikuje ime nacije/naroda od imena države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.