Melanšon: Predlažemo konferenciju za mir u Evropi pod okriljem OEBS

Lider francuske levice za Danas o Kosovu, Makronu, SAD...

Ostavite komentar


  1. ali gospoine vi lepo pricate…..vidi se da ste skollovan u srbinu! svi su krivi za srbe !? srbi su zrtve, tako vi mislite. zasto ne pisete istinu da ste vi poceli ratove u bivshu sfrj, cinili ste genocit svuda…. vi ste ratovali sa civilima, nakon toga ste gubili sve , bash sve ono velika srbija. ostavimo proshllost. nema povratka vise.

    1. @denni

      Dete, ta jeftina narcis-naci -mitoman propaganda gde ste svi vi „nevinasca“ a Srbi „zli“ je davno prevazidjena, davno je to islo na CNN-u, ima dvadeset godina, apdejtuj se malo, ovo ti je kao kada bi i danas slusao muziku npr. Modern Talking-a i sisao se na tarzanku i mislio da si cool. Znas li uopste sta je genocid? Da su Srbi zaista izvrsili genocid, vas Albanaca ne bi bilo na Kosovu.

    2. @denni

      Sta je problem? Nesto si nervoan sto polako izlazi na videlo prava istina o vama Albancima i to sto sve vise zapadnih politicara otvoreno govore o tome da je bila greska bombardovati Srbiju, podrzavati albanski sovinizam i i pokusavati da se na Kosovu instalira albanska paradrzava ili sto ima zapadnih politicara koji ne recituju uobicajenu crno-belu verziju o tome sta se desavalo? Navikni se, nema vise Klintona a ni mnogih drugih.

  2. – Neka je večna slava i hvala Viteškom Kralju Ujedinitelju, Aleksandru I Karađorđeviću, vrhovnom komandantu srpske vojske u Prvom svetskom ratu i prvoj žrtvi fašizma u Evropi !

  3. Zašto ste objavili ovaj intervju!? Pa on govori sve suprotno od onoga o čemu vi pišete! Pašće vam tiraž!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.