Tri kamiona sa velikim video-bimovima sa kojih se puštaju snimci sa Kosova kruže po Menhetnu, uoči Vučićevog govora u UN 1Foto: printscreen/TV PINK

U avenijama oko sedišta UN i na Tajms skveru idu tri kamiona sa velikim video-bimovima sa kojih se puštaju snimci Kosova i Methije i nekih situacija koje prikazuju šta se sve tamo dešava, javlja reporter RTS.

„Danas će se tri kamiona kretati po Menhetnu i kroz Tajms skver, sa snimkom koji pokazuje neke od trenutnih aktuelnih kriminalnih dešavanja na Kosovu i Metohiji i zloupotrebu vlasti na istoj teritoriji“, rekao je Aleks Mitrović, ispred srpske dijaspore u Americi, koja je ovo i organizovala.

Mitrović je rekao da je ovo organizovala srpska dijaspora na američkom tlu zajedno sa pojedinim privatnim preduzetnicima.

Tri kamiona sa velikim video-bimovima sa kojih se puštaju snimci sa Kosova kruže po Menhetnu, uoči Vučićevog govora u UN 2

„Ovo nije nista novo, angažovali smo ove kamione, kako bismo podsetili ljude koji su došli iz celog sveta u Njujork na sednicu UN, samo da im pokažemo da nismo odustali i da ćemo nastaviti da guramo pravdu i istinu“, rekao je Mitrović.

Tri kamiona će ceo dan prolaziti ulicama Njujorka, nedaleko od zgrade Ujedinjenih nacija gde se održava 79. zasedanje Generalne Skupštine, izveštava RTS.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se večeras Generalnoj skupštini UN, kao 14. govornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari