Merežko: U Kijevu se razgovara o priznavanju Kosova

Ostavite komentar


  1. Ovde se poredi riznanje otete teritorije sa sankcijama. Nismo mi glupi i ne objašnjavajte takva glupa poredjenja. Znači , mi nismo priznali vaše odvojene teritorije i poštujemo medjunarodno pravo. A vi , znate li šta hoćete?

  2. … pucajte sebi u nogu. Upravo to i želi onaj u Kremlju, a i ovi na kolektivnom Zapadu. Jedni drugima da aminuju dosadašnje brljotine i sprdanje sa međunarodnim pravom i teritorijalnim integritetom nezavisnih banana država, pa da idu dalje.

  3. Priznanje Kosova bi bilo priznanje Krima I ostalih vasih ocepljenih delova.

  4. Nisam znao da Ukrajina nije priznala Kosovo! A siguran sam da bi im to dalo mnogo vise saveznika na zapadu. I kako se Srbija oduzila prijateljskoj Ukrajini, slovenskoj drzavi koja nikad nije priznala Kosovo? Tako sto smo jedina drzava u Evropi koja podrzava Putina, I tokom prve agresije 2014. i tokom pune invazije 24. februara 2022! Kakvi smo mi jadni, nepismeni narod, bili od vremena Turaka, i ostali sve do danas! Tuzan, tragican, najnepismeniji narod na teritoriji Evrope!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.