Metla 2020: Građani da na izborima „uzmu metlu u ruke i počiste sve što je loše u Srbiji“

Ostavite komentar


  1. Ima jedna stara narodna poslovica koja kaže : „ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže trag“. Svi vi koji izlazite na nepoštene, nedemokratske, lažne i unapred izgubljene izbore po vučićevim pravilima, gde ta hulja igra utakmicu na domaćem blatnjavom terenu, pred svojom ucenjenom,uplašenom i potplaćenom publikom, podmićenim sudijama i kupljenim protivnicima kojima je, još za svaki slučaj, vezao ruke i noge, stavio povez preko očiju i natovario džak od 20 kg na leđa – zapravo ste kupljeni od strane podmuklog i poludelog diktatora da mu izigravate opoziciju i da date prividni legitimitet njegovim sramnim i nepoštenim izborima. Znajte, i vi i svi ostali koji u ovoj nemoralnoj i besramnoj predstavi učestvujete, da ćete biti pometeni upravo tom vašom metlom, zajedno sa huljom, na prvim sledećim slobodnim i poštenim izborima s ravnopravnim uslovima za sve učesnike. A ukoliko hulja na takve izbore ne pristane imaćete opštenarodnu pobunu na ulicama. Jer je ovo zlo postalo neizdrživo i sled događaja neminovno vodi ka tome.

    1. A rešenje je da sedimo i nikad ništa ne pokušamo ni na izborima, ni da ih fizički srušimo na protestima, ništa? Samo da sedimo, pričamo sebi kako ni za šta nismo odgovorni i krivi i biće bolje?

  2. Ima jedna stara narodna poslovica koja kaže : „ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže trag“. Svi vi koji izlazite na nepoštene, nedemokratske, lažne i unapred izgubljene izbore po vučićevim pravilima, gde ta hulja igra utakmicu na domaćem blatnjavom terenu, pred svojom ucenjenom,uplašenom i potplaćenom publikom, podmićenim sudijama i kupljenim protivnicima kojima je, još za svaki slučaj, vezao ruke i noge, stavio povez preko očiju i natovario džak od 20 kg na leđa – zapravo ste kupljeni od strane podmuklog i poludelog diktatora da mu izigravate opoziciju i da date prividni legitimitet njegovim sramnim i nepoštenim izborima. Znajte, i vi i svi ostali koji u ovoj nemoralnoj i besramnoj predstavi učestvujete, da ćete biti pometeni upravo tom vašom metlom, zajedno sa huljom, na prvim sledećim slobodnim i poštenim izborima s ravnopravnim uslovima za sve učesnike. A ukoliko hulja na takve izbore ne pristane, imaćete opštenarodnu pobunu na ulicama. Jer je ovo zlo postalo neizdrživo i sled događaja neminovno vodi ka tome.

  3. Vreme je za promene . Cela stara garnitura politicara dolazi sa istih farmi. Nova mlada hrabra generacija sa PLANOM treba da dodje. Budi Srbin, budi castan, ponosan, hrabar. Ako verujes u ljubav i boga, pobedices razmenjivace novca.

    Vreme je da iznesemo planove I napravimo forume, narodne forume! (ne fejsbuk stranice)

    Ne samo osnovati stranku vec predociti plan i program da bi mogao da izaberem pravog predstavnika.

    Pridjimo ovako vaznim stvarima sa otvorenim planom, ako je plan dobar, svi ce pohrliti

    Imaj prost sajt bez slika i plan rekonstrukcije i svi ce prici tebi, jer niko ne daje plan razvoja i rekonstrukcije svi se nesto busaju.

  4. Nema te metle koja moze da pocisti djubre koje se nakupilo u Srbiji.

  5. Aktuelna vlast jedino sto radi je da insistira na boljoj buducnosti gradjana Srbije i na njihovom blagostanju, ali vas koji tako ne mislite cemo rado pocistiti.

  6. Odlican poziv, sad ce gradjani uzeti metlu u ruke i pocistiti sve vas iz opozicije direkt u lopaticu, pa na deponiju proslosti.

  7. Nadam se da gradjani dobro znaju kome ce dati svoj glas !!! Kakva metla kakvi bakaraci !!! Zivela Srbija ziveo vucic !!!

  8. Metla 2020 je projekat za jednokratnu upotrebu DSS, sa kojim se nada da će peleti cenzus od 3 posto.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 7

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.