MI – Glas iz naroda: Nestorović je pod uticajem Dodika

Ostavite komentar


  1. Da vam Dodik nije pao na pamet zato sto ste ga juce gledali sa Putinom, ili vam se samo onako „javilo“ ?

  2. Svi sedmorica iz Mi-glas Naroda, istinski imaju ljudske vrednosti pre svega, a dali je Nestorovic ovde „proracunata“ osoba, vreme ce reci. Isto tako, kolektivno rukovodjenje nemoze opstati, neko mora biti najodgovorniji i ‘adresar“ pokreta ili Stranke. Licno ih sve podrzavam, a zelim Nestorovicu, da dobro razmisli za nadalje, jer ako se stalno provlaci kroz stampu, onda tu ima sumnje. Isto tako NIJE dobro stvaranjem nekog novog tela kontrirati upravo SAM SEBI ! Pa tvoja ideja Nestorovicu, bila osnivanje MI-Glas Naroda i sta sada protiv sebe ! Ajde covece razmisli dobro ili se mani svega !

  3. Steta sto se pokret mi iz naroda raspao pre nego sto se i konstituisao u skupstini Srbije mada su po meni imali onako lepu perspektivu u buducnosti bas steta i samo jos jedan dokaz da se Srbi tesko mogu sloziti a vidimo da je politika i veoma primamljivo zanimanje i zato toliko trvenja medju politicarima

  4. Suviše bi bilo lepo da se ostalo zajedno. SUJETA je najveća slabost čoveka, to je uništilo sve opozicione stranke. A pravljenje planova i strategije važnije je od opetartivne vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.