Mi glas iz naroda osuđuje autokolonijalno ponašanje predsednika Vučića

Ostavite komentar


  1. Pošto je doca u dobrim odnosima sa njegovim predsednikom, što mu lepo ne kaže da je upravo on (predcednik) omogućio ”neprijateljima” sve ovo što rade.

  2. Tako rade prave stranke i političari A ne kao Vučić i Vaši śefovi Americi zvona zvone poslednji put

  3. U narodu je uvek bilo tupoumnika. Ovaj Glas je zaboravio sta se desavalo kad je Zimerman bio proglasen za personu non grata. Ponavljači se preporučuju,

  4. Drugovi glasovnjaci se taktički povlače i otvaraju prolaz za ponavljanje izbora u „prestonici“.
    Autokolonijalisti će to znati da cene…

  5. Uvažavam svačije mišljenje ali izjava stranke „Mi“ u sadašnje vreme je potpuno apsurdna. Njihova cela politika se zasniva na stavu o Kosovu i tu se ne razlikuju od Dveri. Posle 20 godina totalnog uzmicanja Srbije da ostvari bar deo svojih prava iz te Rezolucije 1244, namernog povlačenja Srba iz policije i sudstva na Kosovu, kao i bojkot izbora kojim se vlast u lokalnoj samoupravi Srba prepušta Albancima, samo je deo programa ove vlasti. Vučić je svim tim radnjama i odlukama na terenu odavno priznao nezavisnost Kosova tako da ne treba ništa više ni da potpiše. Što se naoružavanja Kosova tiče to je samo posledica ratnih sukoba u Evropi i Bliskom Istoku, jer se svi naoružavaju, a što se Srbije tiče ova vlast je svojim lošim odnosima uspela samo da unese nemir i nestabilnost u ovaj regijon.

  6. Pa, što se tiče ambasadora jeste u pravu ali bilo je šanse, za vreme dosmanlija da se oni ne vraćaju nakon agresije 99e a zatim 2008 kada su proterani zbog priznavanja KiM a oni su pozvani da se vrate nazad, kao,“mi smo se šalili“

  7. Aha, i Nestorov MI će u starom dobrom naprednjačkom fazonu da govori jedno a radi nešto sasvim drugo s tim što će (naprednjački) mediji da prenose šta MI govore ali ne i šta rade.

  8. Dobro, MI, oterajte američkog ambasadora, pa da vidimo kakve će to posledice da ima. Bio je jedan političar koji svojevremeno nije želeo da primi američkog ambasadora Cimerman. Znamo dokle smo dogurali sa takvom politikom.
    Nama je uvek neko drugi kriv, prave neku zaveru protiv nas. Nažalost, ta mantra je počela od Nikole Pašića i traje sve do dan-danas. Ne znam šta treba da se desi da se većina Srba oslobodi tog razmišljanja. Ali, ako do toga ne dođe, Srbi kao narod će da nestanu.

  9. Ovi veći desničari od nesrećnog Miloša Jovanovića. Na sledećim izborima oteće im sve birače.

  10. Grčki stojici su govorili:,,Bolje da ti šetaju noge ,nego jezik,,
    Vi ste gupa političkih vaćaroša,koja će naneti ogromnu štetu ovom već zaglupelom auditorijumu.Zatrovanim širokom dostupnošću tv trovačnica ,radioaktivnom štampom i filozofiom palanke projektom
    koji postaje etno psihologija Vlade/čitaj bosanski lonac/

  11. U svakom normalnom druśtvu ovaj čovek koji tvrdi da su plavooke žene poreklom sa Marsa, da je zemlja ravna ploča i da avioni i brodovi prolaze kroz vremenske kapije pa izlaze posle 50 god. bio bi na posmatranju i pod stručnim doktorskim nadzorom. Ovde mu je dozvoljeno da osnuje stranku i čak ima svoje poslanike u Skupštini.

  12. Kada je njegov zamenik Kovač zastupao tezu da treba uništiti sve prenosne sisteme PVO nije pričao o autokolonijalizmu. Ima još uvek onih koji pamte.

  13. Ovaj Nestorović treba da shvati da Amerika radi šta hoće i da tu Vucic ništa nije kriv

  14. Posle najsmesnijeg virusa, sve sto ovaj covek izjavi je pod velikim znakom pitanja!

  15. Čitam komentare i sramota me je što sam Srbin. Kako li ću uskoro pradedi i dedi na oči? Praznih glava i zečijih srca ko šljiva kad dobro rodi. Ne vredi Dr., biseri se pred svinje ne bacaju!

  16. Došle i ove delije da se zajedno sa Vucicem i našom „bracom“ iz okruženja igraju sa našom zemljom Srbijom. Dokle bre vise vi prevaranti vratite nam nadu Srbiju

  17. Критика АВ је сасвим на месту. Симпатизери оних странака који немају јавни став о наоружавању албанаца на Kосову од стране USA , и незличне реакције АВ у вези тога заиста немају разлога да се узбуђују што „Ми“ имају потребу да се одреде. Чини се да им више смета саопштење „Ми“ него оно на шта се саопштење односи?!

  18. Pošto si mu rekao onako kako ste se dogovorili, sada idete zajedno na izbore. Na zapadu ništa novo.

  19. Ameri ce im prodati ali ce im oduzeti ako im to bude interes u odredjenom momentu, ili ce naterati siptare da ih ustupe nekom za neki proksi sukob, opet za interes SAD. Moze da se desi da se to u nekom buducem vremenu nadje i u Srpskim rukama, u nekom blic krigu itd.

  20. Опасна екипа режира овог чичу, jак сценарио су му припремили…

  21. Dva dana je trebalo da neko ovo objavi! Čestitam! Niko drugi nije hteo ili nije smeo!

  22. Ovo nije Aleksandar Vučić. Ovo je Aleksandar Kvisling. Kvisling bez premca u ovoj nesretnoj Srbiji koja ne pamti kad nije imala Kvisling.

  23. Bas tako, od reci do reci.
    Predsednik Vucic bi trebalo da malo smanji kuknjavu i pesimizam ,da stalno kao upozorava na teske trenutke koji dolaze, da malo pokaze stav i ponos u razgovoru sa tamo nekima i da naravno postuje ustav drzave Srbije.

  24. Vidim svi nose šajkače a niko šešire. Znači da se ograničavaju južno od Dunava i Save.

  25. Kome nije jasno koliki smo i koga imamo da nas stvarno podržavaju? MI i treba samo da iznesu šta narod misli,oni su iz naroda,a političari politički,prema mogućnostima i da odreaguju. Svetska bagra će i dalje da rade šta im se sviđa!

  26. Nakon političke smrti A. Vulina, Vučiću je nužno bio potreban drugi megafon kroz koji će da kaže sve što mu leži na duši, a ne usudi se sam da kaže. I tako, Nestorović.

  27. Тако се то ради. Браво. Аутошовинисти критикују Несторовића јер заступа интересе Срба. Додуше у коментарима и нема Срба, чини ми се.

  28. Могу то да кажу и да сте искрене демократе како се представљате схватили би да на то имају право. Друга је ствар да ли се с тим слажете или не. Међутим, кључно је питање што се у Србији није на референдуму утврдио став куда Србија треба да иде, лево или десно, у ЕУ (НАТО), или не па да се тиме заврше све дебате. Али очевидно да је наум многих да се Србија увуче у ЕУ(НАТО) упркос већинској вољи становника Србије. Демократски, таман по мери САД и ЕУ и њихових фанова (слуга).

  29. Ех, када би ово могло да се прочита у „Политици“ или чује на РТСу, овако, као и да није изречено.
    Ми који читамо Данас то знамо и без Несторовића.

  30. Сви предложени потези су апсолутно оправдани, додао бих само још један. Након седнице СБ УН нужно је да влада Србије изјави да ће предузети све мере да се безбедносни аспекти резолуције 1244 УН испуне у потпуности , и да уколико међународне снаге не предузму мере на разоружавању нелегалних формација на Косову и Метохији, Србија задржава право да спроведе Резолуцију 1244 у сваком тренутку и најефикаснији начин, који ће обезбедити поштовање међународног права, а посебно испуњавање Резолуције 1244, и тиме обезбедити мир, и безбедност у региону.
    Непоштовање Резолуције 1244, угрожава националну безбедност Републике Србије, стога Република Србија има легитимно право да се заштити од свих нелегалних наоружаних формација косовских Албанаца..
    Наравно, то би урадила независна влада. Ова постојећа је пука испостава западних интереса.

  31. Kad pročitam ove gnjusne komentare moj Nestoroviću odmah trči Vučiću da spasiš što se spasiti da.

  32. e jbg, ovi polako pokazuju svoju narav – nabili šajkače pa bi iz fotelje da ratuju sa celim svetom! c,c,c moji „političari“! i treba da se ponove izbori u BG da se vidi pravo stanje stvari. ako su ovi u bg toliko glupi – tako nam onda i treba!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.