„MI – Glas iz naroda postaće stranka“: Stanojević tvrdi da Jerković fabrikuje

Ostavite komentar


  1. Nestorovic moze uci u Vladu ali i izvrsnu vlast svuda gdjep je usao u skupstinu. Ako to ne uradi ne znam sto je uopste ucestvovao na izborima

  2. Staviti na celo liste coveka za koga ne mozete da garantujete je pacerski potez. To pokazuje i vasu moc da nesto uradite. Lako je pricati tralalala u emisijama na TV-u. Nije isto biti analiticar i voditi drzavu ili grad.

  3. Ako ovi mi idu na ponovljene izbore u beogradu nece osvojiti ni jedno odbornicko mesto garantovano

  4. Ako bilo ko iz stranke Mi pređe kod Šapića, onda je ta stranka ugasila u budućnosti, jer ko će da glasa za prevarante. A izbori će biti vrlo brzo. Osim toga Beograđani neće dozvoliti formiranje SNS vlasti u Beogradu iz prostog razloga što navodnih 55 odbornika SNS-a i SPS-a nisu birali Beograđani već Nišlije, Novosađani, Srbi iz Rep. Srpske. Naprednjaci ne bi ostvarili rezultat na izborima veći od 20 %.

  5. Jerković je epizodni glumac u ovoj priči gde gazde upravo sprovode akciju spasavanja (svog) redova Vutlera, a ovaj će već to znati njima da „otplati“ (hteo ne hteo). Teko nama.

  6. Mi, Putinovi obožavaoci. Da iole vodite računa o srpskom narodu utopija biste se u Vulinov Pokret KBG socijalista, ili u Rusku stranku. Tako bi bar deo novca ostavili glavnim građanima ove nedođije.

  7. Tupson Jerkovic je clan SNS od osnivanja, ili je bar pomagao u kampanjama. Izuzetno je glup, a sumnjiv je u startu, kao i svi ovi iz MI. Teski prevaranti, Srbijo, jado jadna!

  8. Treba formirati vlast u Bgd,bez ovog otpada iz RS koga vodi Lepojević i drugi politički škart

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.