Šta sve iz Rusije tvituje Aleksandar Jerković o sporenju sa „MI – Glas iz naroda“?

Ostavite komentar


  1. Zato se kaze da je ova skupina napravila iznenadjenje na izborima jer skupljeni sa svih strana i ne cine jedinstvo. To sto se nadaju boljem rezultatu na sledecim izborima je tesko ostvarljivo jer ce ih narod procitati, oslim naravno, ako ih veliki brat ne pogura kradjom

  2. Ovaj covek je sprdnja, jos veca nego Nestorovic. Srbija jedina u EU dozvoljava letove do Moskve, i on bez blama ode tamo da raportira i uzme nove instrukcije. Zaneo se u igrarijama, zaboravljajuci da ovo nije Belorusija.

  3. Nista drugo od ovih ljudi i netreba ocekivati.
    Ja se licno stidim njih i njihovih biraca.
    Jos uvek mi se neda poverovat da postoje.

  4. Kako je bilo jasno da ce se pojaviti Vucicev kolaborant, za ciju listu uopste nismo culi, nismo ni znali da je prilepak a koja sad ispade da je dobila vise glasova od Nestoroviceve ?! Kakav izdajnik i potlupljivi preletac. Nemojte cenzurisati, zamolila bih vas iskreno.

  5. U suštini ovo je sjajno!
    Nestor je sa ovim završio, a o ovom Jerkoviću ne treba trošiti reči.
    Što se tiče opozicije, pa i za njih je dobro, da razbiju svoje snove o ponavljanju izbora zbog nemogućnosti formiranja vlasti u Bg., na šta su, malodušnu već pristali. Toliko jadno izgledaju sa tim očekivanjima da će Vučić nešto da im prepusti, da ja nemam reči. Znači ili beskompromisna borba sa zlom ili četiri godine tavorenja i istorija.
    Završili su ako uđu u skupštinu.

  6. U Srbiji je sve na prodaju.SNS će našim parama kupiti pojedince i formirati vlast u Beogradu.Jerkoviću ovo je moglo da prođe nezapaženo u nekom malom mestu na jugu u Beogradu te ipak gleda dva miliona građana.Ako računaš na pileće pamćenje Srba možda i bude tako ali….

  7. Očigledno je da u Glasu naroda postoje Mi, ali i Oni, znači dva u jedan, a oba za Putina. Hvala vam lepo, vi ste izdajnici Otadžbine. Srbija je po vama ruska gubernija, nedostojni ste bilo kakvih građanskih prava u ovoj zemlji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.