Nestorovićev pokret reagovao na poziv Manojlovića da se vrate mandati i uđe u građansku neposlušnost

Ostavite komentar


  1. Od prvih višestranačkih izbora u Srbiji posle svakih izbora slušamo priče o krađi. To su pričali i ovi koji su sada na vlasti i oni pre njih i pričaće i sledeći koji budu imali loš rezultat. Neka me neko demantuje ako ima čime.

  2. Dobro jutro Kolumbo narvno da je Savo u pravu. Ruku na srce imamo prvo I davostanemo dobrovolj u vlasti prostaka I da nas vuku za nos. Sasvim je legitimno biti I raja pod moder nim Osmanlijama. Cuti I gleda j u pod.

  3. Tako mi je žao što neću doživeti da se fašistički režim koji je osnovao Slobodan Milošević još krajem osamdesetih godina raspadne….nego više od polovine mog života trpeh lzdilo koje i danas postoji i kojemu kraja nema a meni ima…Divna neosvojena sloboda…

  4. Od decembra naovamo sva pravna sredstva su zakazala. Nema više vremena

  5. „najpre bi trebalo iscrpeti sve pravne mogućnosti i žalbene postupke“

    Ovaj se sigurno šali. Tražiti pravo u obespravljenoj državi? Pa to je vic.

  6. Neposlusnost da, vracanje mandata ne- treba neko i da im u Gradskoj Skupstini stalno pokazuje koliko su bahati i da ce za to odgovarati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.