Mićić: Dobro poznata činjenica; Lazanski: Totalna glupost

Nakon izjave Majkla Pensa da su ruski agenti hteli da ubiju Mila Đukanovića

Ostavite komentar


  1. Ta "seljacki upakovana farsa", kako je naziva rusofil Lazanski, je priznata od tvog premijera a sada predsednika u potpunosti. Tako da Lazanski opet lupas gluposti u koje ni deca ne veruju.

  2. Lazanski mora da odradi posao za svog poslodavca, ne plaćaju ga Rusi badava. Gde god se nešto kaže za Ruse, pojave se ovi sa njihovog platnog spiska, najbolje plaćeni su Lazanski, Vulin, Dačić, Nikolić, Popović…., tek da se zna, nema rosifila, amerofila, svi rade za lovu i sve su spremni da urade ( i da rade protiv Srbije, što i rade) ako se dobro plati

  3. A zašto vi citirate Lazanjskog? Kakav je on stručnjak? Jer vama ne bi palo napamet da jedino što imate je kredibilitet (pare nemate sigurno).

  4. Tipicna srpska ostrascenost. A pritom SAD su isto izjavile bile da Irak ima biolosko oruzje i unistile tu bogatu zemlju pa opet nista. Naucimo se da nisu vazni ni Lazanski ni Miciceva nego je vazno da znamo da SAD lazu kad zinu. Zato nam i drze pridiku da treba da se ugledamo na Crnu Goru eda bismo pristupiki NATO-u kao da je Turska vrlo demokratska i civilizovana samim tim sto je clanica a vrlo se udaljava sve vise i vise od Evrope. Dakle, NATO nije EU!

  5. Pink i Informer (crnogorska izdanja) su to objavila. Lazanski ne zameraj se Mitrovicu i Vucicevicu da ne stradas na pesackom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.