Mićunović: Da li je publika gluva?

Ostavite komentar


  1. Gospodine Mićunoviću, suvišno je raspravljati se po ovim redovima i pisati razne gluposti ali moram samo jedno da dodam i ništa više a Vi vrlo dobro znate šta. Nekadašnju "veliku" Demokratsku stranku uspeli su pojedinci "bliski vama" da unište, kompromituju, na račun iste se bogate i igraju "gospodara života i smrti" da bi na kraju kako to biva sve vas bacili u "političko blato"…to je suština i kraj.

  2. Sve sam lepo pročitala i osim kritike ne vidim predlog "gluvoj publici" profesore??

  3. Dobra je ova deda Micunova no da je hteo da ostane premijer ne bi se ni kandidovao na mesto predsednika.

  4. starac foco zaboravlja kakvu su nam muziku i reci servirali on i njegovi iz dos-a pre 17.govina i kako su uz nerede i paljevine dosli na vlast.

Ostavite komentar


Politika

Kreće li Ćuta u "treći svetski rat sa Nemcima": O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta 10

Kreće li Ćuta u „treći svetski rat sa Nemcima“: O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta

Nama jesu potrebni planovi građanske samoodbrane kako bismo izdržali što je duže moguće, ali nam je pre svega potreban plan za vraćanje i obnovu države jer samo ona može biti garant opstanka građana. Nije ugrožena samo dolina Jadra, već i kompletna Zapadna Srbija, te je neophodno da je zaštitimo. A da bismo bili kadri da se suprotstavimo i istrajemo u takvoj borbi, moramo biti mudri i strpljivi, ali i posvećeni, uporni i hrabri. Ali desni populizam i iracionalni narativi oko “trećeg rata sa Nemcima” su besmislice veoma štetne za interese Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.