Mićunović: Ponižen sam vlašću jednog čoveka

Ostavite komentar


  1. Vas politicki ucenik, bivsi predsednik drzave je bio veci diktator, za premijera niko nije ni znao. Tada ste cutali, a narodu je bilo daleko gore nego sada!

  2. Sramotna i neistinita izjava Mićunovića… Pa šta je radio Tadić u vreme žutih…. odlučivao je o svemu sam !!!

  3. Izglda da su svi zaboravili kako je bilo kad je Tadic bio predsednik.

  4. Interesantno.Nisite bio poniženi kada vas je iz DS kao lihvara izbacio Đinđić.Niste bili poniženi kada je vaš DS u izbornoj trci protiv Šešelja pozvao da se bojkotuje drugi krug izbora jer je kandidat DS mlakonja govorili su o vama.Nise bili poniženi kada su vaši poslanici glasali iz Bodruma.Niste bili gospodine Mićunović poniženi kada je Tadić bio sve živo u Srbiji , zaista diktator, ko se seća šta je govorio Cvetković.Niste bili poniženi kada je Kosovo proglasilo nezavisnost, a naš predsednik pobegao u Rumuniju.Imate čudan aršin i deele obraze gospodineMićunović.

  5. Ti Micunovicu treba da si ponizen kao licnost , idi igraj se sa unucima nemoj da pametujes ! Ti bi opet da malo potkradas Srbiju

  6. Cujem argumente tipa "bilo je lose i za vreme Tadica". Narod ne barata osnovnom logikom. Znate kakve su sanse date Tadicu da promeni zemlju.

    1. Prvo su mu uvalili Dacica i ostale Palme (da bi ga "narod" kontrolisao). Dakle on nikada nije ni imao vlast, jer ste uvek vise voleli diktatore.
    2. Ocekivali od njega "zutog" da donese blagostanje ekspresno.

    Avaj, neka, Vucaca ste spremni da cekate 100 godina da nesto uradi. Super, ali obice vam se o glavu i vama i vasoj deci. Zivi bili pa videli.

    Pozdrav sa Zapada!

  7. Po sadasnjem ustavu srbije , ja sam gradjanin 2 reda samo zato sto sam Rom …..a da to nije malo nepravedno …????

  8. Ми смо били понижавани са вама 12 година.

  9. Profesore, mnogo ste me raočarali, smeta vam uticaj Aleksandra Vučića, a nije vam smetao vaš pulen Boris Tadić, koji je vladao poput S. Miloševića, priznajte Boris je sve bio u državi Srbiji.

  10. Covek bez mrlje u karijeri i bez mrlje na obrazu. Kad bi srpski opanak razumije sta prica, Srbija bi bila danas Japan. Ali ne, vi hocete SNS, DSS ili makar SRS ili Dveri. Leba bez pogace. Ne moze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.